Stratenmaker prijzen

Op deze pagina vindt u alle informatie over het onderwerp stratenmaker prijzen. Er zijn namelijk verschillende manieren waarop de prijzen van stratenmakers tot stand komen. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende soorten werkzaamheden, het bestratingsverband, de materialen en overige benodigdheden. Daarbij is het goed om te weten dat u ook invloed kunt uitoefenen op de prijzen. Zo kunt u er zelf voor zorgen dat de prijzen laag blijven en dat de prijzen binnen uw budget vallen.

Op deze pagina leggen wij aan u uit waarom de prijzen van stratenmakers zo veel kunnen verschillen, wij geven u informatie over de stratenmaker prijzen per m2 en informatie over de stratenmaker prijzen per uur. Tot slot bieden wij u de mogelijkheid om een stratenmaker te vinden die 40% lagere prijzen hanteert dan elders.

Zoekt u een stratenmaker die lage prijzen hanteert en een hoge mate van kwaliteit levert? Plaats uw opdracht via de onderstaande link en ontvang vrijblijvend de prijzen van stratenmakers uit uw eigen omgeving!

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Stratenmaker prijzen per m2

Vaak hanteert een stratenmaker prijzen per m2. Het is voor een stratenmaker namelijk eenvoudiger om de prijzen per m2 te berekenen dan de prijzen per uur. Zo weet een stratenmaker per bestratingsverband hoeveel werk daarin gaat zitten. Ook voor u zelf is het vaak eenvoudiger om de prijzen per m2 te weten. Vooral omdat u waarschijnlijk al weet hoeveel m2 u wilt laten bestraten. De stratenmaker prijzen per m2 zorgen voor de meeste duidelijkheid. Zowel voor u als voor de stratenmaker zelf. Hieronder tonen wij de gemiddelde stratenmaker prijzen per m2.

> De stratenmaker prijzen per m2 liggen gemiddeld tussen de 10 euro – 25 euro per m2

Wilt u exact weten wat de stratenmaker prijzen per m2 voor uw klus zijn? Plaats uw klus via de onderstaande link en ontvang de prijzen per m2 van stratenmakers uit uw eigen omgeving!

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Stratenmaker prijzen per uur

Het is natuurlijk ook mogelijk om met een stratenmaker de prijzen per uur te bespreken. In sommige gevallen pakt dit namelijk voordeliger voor u uit. Indien u de stratenmaker prijzen per uur goed wilt laten begroten is het wel belangrijk om de stratenmaker langs te laten komen. Op die manier kan de stratenmaker namelijk de situatie ter plekke beoordelen. De prijzen per uur hangen van enkele factoren af, namelijk:

 • het aantal vierkante meters
 • hoe goed de bereikbaarheid van de klus is
 • of de stratenmaker met de hand of machinaal gaat bestraten
 • het gewenste bestratingsverband

> De stratenmaker prijzen per uur liggen gemiddeld tussen de 25 euro – 50 euro per uur

Wanneer u een stratenmaker wilt laten bestraten en u wilt de stratenmaker prijzen per uur weten dan is het belangrijk om een duidelijke omschrijving van uw wensen te formuleren. Dat kunt u doen via de onderstaande link. Na het indienen van uw aanvraag ontvangt u de stratenmaker prijzen per uur van stratenmakers uit uw eigen omgeving.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Factoren die de stratenmaker prijzen beïnvloeden

Er zijn natuurlijk verschillende factoren die de stratenmaker prijzen beïnvloeden. Omdat u in sommige gevallen invloed kunt uitoefenen op de prijzen, maken wij deze factoren graag voor u inzichtelijk. Op die manier kunt u namelijk de prijzen lager houden waardoor de prijzen uiteindelijk ook binnen uw budget vallen.

 • verwijderen en het afvoeren van de oude bestrating
 • afgraven van de grond
 • ophogen van de grond
 • de grond egaliseren
 • voorrijkosten
 • machinaal bestraten of met de hamer bestraten
 • het gewenste bestratingsverband (eenvoudig of complex)
 • het soort bestrating

Bespaar 40% op de stratenmaker prijzen

Wilt u op een eenvoudige manier 40% op de prijzen van een stratenmaker besparen? In dat geval kunnen wij het sterk aanbevelen om gebruik te maken van onze gratis vergelijkdienst. Met onze vergelijkdienst kunt u namelijk voor ieder type bestratingsopdracht de prijzen inzichtelijk maken. Bijvoorbeeld voor het aanleggen van een nieuw terras, een tuinpad, een oprit, dakbestrating of een andere vorm van bestrating. Via de onderstaande link kunt u al uw wensen kenbaar maken. Vervolgens worden automatisch de prijzen van stratenmakers uit uw eigen omgeving opgevraagd. U ontvangt de prijzen waarna u vrijblijvend de prijzen kunt vergelijken. Zo weet u precies wat de prijzen voor uw bestratingsklus gaan worden. Daarbij is het goed om te weten dat u met onze vergelijkdienst al snel 40% op de totale kosten zult besparen.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

 

Vergelijk de prijzen van betrouwbare hoveniers uit uw eigen regio!

© 2017