Schutting plaatsen kosten

Omdat er veel wordt gezocht naar schutting plaatsen kosten wijden wij er een pagina aan. Iedere tuin heeft een tuinafscheiding nodig. Dat kan een groene tuinafscheiding zijn, bijvoorbeeld coniferen, maar u kunt ook een schutting plaatsen. Door een schutting te plaatsen creëert u privacy in uw tuin. Daarbij houdt het de wind tegen en zorgt een schutting voor een extra drempel voor voor inbrekers. Kortom, er zijn genoeg redenen te bedenken voor het plaatsen van een schutting.

Bij het plaatsen van een schutting heeft u de keuze uit verschillende soorten schuttingen. Omdat er tegenwoordig zo veel verschillende soorten schuttingen beschikbaar zijn is er voor ieder budget en voor iedere stijl wel een gepaste schutting te vinden. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een:

 • houten schutting
 • composiet schutting
 • kunststof schutting
 • beton schutting
 • hout beton schutting
 • natuurlijke schutting

Wilt u een mooie schutting plaatsen en bent u benieuwd naar de kosten? Via de onderstaande link kunt u op een eenvoudige manier de prijzen vergelijken.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Houten schutting plaatsen kosten

Vandaag de dag is de houten schutting nog steeds het meest populair. De houten schutting is namelijk relatief goedkoop en zeer duurzaam. Zeker wanneer u voor tropisch of voor Scandinavisch hardhout kiest. Hardhout is echter wel weer duurder dan andere houtsoorten. Het voordeel van een houten schutting is dat deze bij vrijwel ieder tuintype past. Daarbij is de houten schutting in veel verschillende vormen en afmetingen verkrijgbaar. Een houten schutting heeft u voor een bedrag van tussen de 25 euro en 95 euro per 1,80m.

Wilt u een houten schutting plaatsen en bent u benieuwd naar de kosten? Vergelijk via de onderstaande link de prijzen.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Composiet schutting plaatsen kosten

Een composiet schutting is een mix van hout en kunststof. Ook wel WPC (wood plastic composite) genoemd. Het is een relatief nieuw soort materiaal en wint snel aan populariteit. Daarbij heeft een composiet schutting een groot voordeel. Composiet is nog duurzamer dan bijvoorbeeld hardhout. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van gerecycled materiaal. Ook is deze schutting in veel verschillende kleursoorten verkrijgbaar. Denk aan kleuren als antraciet, zwart of beige. Ook is er tegenwoordig een BPC (bamboo plastic composite) variant beschikbaar. Deze variant is nog sterker dan de WPC schutting. De prijzen voor een composiet schutting liggen meestal tussen de 80 euro en de 200 euro per 1,80m.

Wilt u een composiet schutting plaatsen en bent u benieuwd naar de kosten? Vergelijk via de onderstaande link de prijzen.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Kunststof schutting plaatsen kosten

Ook de kunststof schutting is steeds populairder aan het worden. Dat komt vooral omdat kunststof een zeer duurzame materiaalsoort is. In tegenstelling tot een composiet schutting is een kunststof schutting niet gemixt met hout. Een kunststof schutting is dan ook voor 100% van kunststof gemaakt. Vooral in moderne en strakke tuinen worden tegenwoordig veel kunststof schutting geplaatst. Kunststof heeft namelijk een moderne uitstraling en past goed bij een moderne tuin. De prijzen voor een kunststof schutting liggen iets lager dan bij een composiet schutting. Zo liggen de kosten voor een kunststof schutting ongeveer tussen de 70 euro en de 175 euro per 1,80m

Wilt u een kunststof schutting plaatsen en bent u benieuwd naar de kosten? Vergelijk via de onderstaande link de prijzen.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Beton schutting plaatsen kosten

Ook een beton schutting kan een mooie sfeer aan uw tuin geven. Het grote voordeel van een beton schutting is dat deze geheel onderhoudsvrij is. Daarbij gaat een beton schutting vrijwel nooit kapot. Een beton schutting is zeer sterk en kan zelfs de zwaarste stormen doorkomen. De beton schutting is veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Denk daarbij aan kleuren zoals grijs, antraciet, zwart, blauw, wit en combinaties van kleuren. Ook zijn er veel verschillende motieven verkrijgbaar. Daarom kan een beton schutting in vrijwel iedere tuin goed tot zijn recht komen. Een ander groot voordeel van een beton schutting is dat deze relatief goedkoop is. Een beton schutting kost meestal tussen de 60 en de 125 euro per 1,80m

Wilt u een beton schutting plaatsen en bent u benieuwd naar de kosten? Vergelijk via de onderstaande link de prijzen.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hout beton schutting plaatsen kosten

De combinatie van hout en beton is ook mogelijk. In dat geval spreken we over een hout beton schutting. Bij de hout beton schutting zijn de palen en de onderkant van beton. Het middenstuk is van hout. Voor de rand aan de onderzijde kunt u kiezen voor een lage of een hoge betonrand. Ook de hout beton schutting past bij vrijwel iedere tuinstijl. Het voordeel van een hout beton schutting is dat deze sterker is dan een volledige schutting. Dat komt omdat zowel de onderkant als de palen van beton zijn. Die kunnen dus niet gaan rotten. De prijs voor een hout beton schutting ligt meestal tussen de 75 en de 150 euro per 1,80m.

Wilt u een hout beton schutting plaatsen en bent u benieuwd naar de kosten? Vergelijk via de onderstaande link de prijzen.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Natuurlijke schutting plaatsen kosten

Wilt u liever een natuurlijke schutting plaatsen? Dat is ook mogelijk. Bij een natuurlijke schutting heeft u verschillende keuzes. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Wilgenmatten
 • Rietmatten
 • Bamboe matten
 • Boomschorsmatten
 • Rietmatten
 • Heidematten
 • Rietplaten
 • Wilgenschermen
 • Kokosschermen
 • Rietschermen
 • Kastanjehout schermen
 • Heideschutting
 • Natuursteen schutting

Het grote voordeel van dergelijk schutting is dat deze vaak zeer goedkoop zijn. De kosten voor een natuurlijke schutting beginnen vanaf 5 euro en kunnen oplopen tot 20 euro per meter. Het grote nadeel van dergelijke schuttingen is dat deze niet stevig zijn. De kans op schade na een storm is dan ook zeker aanwezig. Wel geven natuurlijke schuttingen een mooie sfeer aan uw tuin en daarbij zijn natuurlijke schuttingen zeker milieuverantwoord.

Wilt u een natuurlijke schutting plaatsen en bent u benieuwd naar de kosten? Vergelijk via de onderstaande link de prijzen.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

 

Vergelijk de prijzen van betrouwbare hoveniers uit uw eigen regio!

© 2017