Kosten stratenmaker

Deze pagina geeft u informatie met betrekking tot het onderwerp: kosten stratenmaker. Over dit onderwerp is namelijk nogal wat informatie met u te delen. Dat de kosten van een stratenmaker uiteen kunnen lopen zal u waarschijnlijk niets verbazen. De ene stratenmaker hanteert namelijk een ander uurtarief dan de andere stratenmaker. Ook werkt de ene stratenmaker sneller dan de andere stratenmaker. Het zal u waarschijnlijk niet verbazen dat de verschillen in de kosten op verschillende manieren tot stand komen. Op deze pagina leggen wij u graag uit wat de kosten van een stratenmaker zijn en welke factoren invloed op de kosten hebben. Tot slot geven wij u een aantal tips. Tips betrekking tot het besparen op de kosten, maar ook tips over hoe u op een eenvoudige manier een stratenmaker kunt vinden die een zeer hoge mate van kwaliteit levert tegen lage kosten.

Iedere klus is anders en daarom zijn de kosten van een stratenmaker ook nooit hetzelfde. Wanneer u precies wilt weten wat de kosten zijn dan is het aan te raden om meteen uw prijsvergelijk te starten.

Zoekt u een stratenmaker die uw klus kan uitvoeren tegen lage kosten en een hoge mate van kwaliteit? Plaats uw klus via de onderstaande link en ontvang de kostenoverzichten van meerdere stratenmakers uit uw eigen omgeving!

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Gemiddelde kosten stratenmaker

Grofweg hanteren stratenmakers twee manieren om de kosten aan u te presenteren. Een kostenplaatje per uur of een kostenplaatje per m2. Omdat het voor stratenmakers vaak moeilijker in te schatten is hoe lang zij met een klus bezig zijn worden de kosten vaak per m2 gepresenteerd. Hieronder geven wij de gemiddelde kosten van een stratenmaker op twee manieren weer, namelijk:

  • kosten stratenmaker per m2
  • kosten stratenmaker per uur

Gemiddelde kosten stratenmaker per m2

De kosten stratenmaker per vierkante meter liggen meestal tussen 10 euro en de 20 euro per m2. Hierbij zijn wij ervan uit gegaan van een eenvoudig en standaard bestratingsverband. Voor een complexer bestratingsverband kunt u rekenen op kosten die ongeveer 25% hoger zullen liggen.

Wilt u exact weten wat de kosten stratenmaker per m2 gaan worden voor uw specifieke klus? Plaats geheel vrijblijvend uw aanvraag via de onderstaande link en ontvang de kosten stratenmaker per m2 van verschillende stratenmakers uit uw eigen omgeving.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Gemiddelde kosten stratenmaker per uur

De kosten stratenmaker per uur liggen meestal tussen de 20 en de 55 euro per uur. Bij een kostenplaatje per uur ziet u dus al dat de prijsverschillen enorm kunnen zijn. Ook in dit voorbeeld zijn wij uitgegaan van een eenvoudig bestratingsverband. Wanneer u een complexer bestratingsverband wilt laten aanleggen liggen de prijzen per uur gemiddeld tussen de 45 en de 65 euro per uur.

Wilt u precies weten wat de kosten stratenmaker per uur zijn voor uw bestratingsklus? Start uw prijsvergelijk via de onderstaande link en ontvang de kosten stratenmaker per uur van de stratenmakers uit uw eigen buurt.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Werkzaamheden die de kosten van een stratenmaker beïnvloeden

Naast de kosten per uur of de kosten per m2 zijn er andere factoren die invloed op de kosten van een stratenmaker hebben. Ook die factoren maken wij graag inzichtelijk voor u. Hieronder ziet u het overzicht van de factoren die de kosten van een stratenmaker beïnvloeden. Het gaat daarbij om extra werkzaamheden. Natuurlijk zijn niet altijd alle extra werkzaamheden relevant, maar sommige werkzaamheden moeten altijd uitgevoerd worden.

Optionele werkzaamheden

  • verwijderen en afvoeren van de oude bestrating

Niet optionele werkzaamheden

  • voorrijkosten
  • de grond afgraven
  • grond ophogen
  • de grond egaliseren

Kosten stratenmaker laag houden (tips)

Om de kosten van een stratenmaker zo laag mogelijk te houden hebben wij een aantal tips voor u opgesteld. Het is daarom aan te raden om de tips rustig door te nemen.

Tip 1 – kosten stratenmaker laag houden door zelf inkopen te doen

Het kan verleidelijk zijn om de stratenmaker de bestrating en de overige materialen zoals opvulzand, ophoogzand en opsluitbanden te laten inkopen. Toch kunnen wij het aanbevelen om deze materialen en benodigdheden zelf in te kopen. Zo voorkomt u namelijk dat de stratenmaker een extra marge op de inkoop rekent. Ook biedt deze manier van inkopen u de mogelijkheid om op het juiste moment uw inkopen te doen. Zo hebben de meeste grote bouwmarkten op verschillende momenten in het jaar een grote uitverkoop waarbij kortingen van meer dan 50% vaak voorkomen.

Tip 2 – kosten stratenmaker laag houden door het voorwerk zelf uit te voeren

Wanneer u een stratenmaker wilt inhuren voor het vervangen van oude bestrating dan kunt u de kosten laag houden door het voorwerk zelf uit te voeren. Zo kunt u eenvoudig kosten besparen door de oude bestrating zelf te verwijderen, af te voeren en de grond alvast af te graven. De stratenmaker hoeft dan alleen de grond nog op te hogen, te egaliseren en de nieuwe bestrating te leggen.

Tip 3 – kosten stratenmaker laag houden door de prijzen te vergelijken

Eén van de meest eenvoudige manieren om de kosten van een stratenmaker echt laag te houden is door de prijzen van stratenmakers te vergelijken. Door de prijzen van stratenmakers van stratenmakers te vergelijken kunt u namelijk eenvoudig 40% op de kosten per uur of de kosten per m2 besparen. Zoals u wellicht zult begrijpen kunt u door de prijzen te vergelijken al snel enkele honderden euro’s besparen.

Wilt u op een eenvoudige manier de kosten van stratenmakers vergelijken en 40% op de kosten besparen? Plaats uw klus via de onderstaande link en ontvang de prijzen van stratenmakers uit uw eigen omgeving!

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Tip 4 – kosten stratenmaker laag houden door een regionale stratenmaker in te huren

Een regionale stratenmaker inhuren is vrijwel altijd goedkoper dan het inhuren van een stratenmaker buiten uw eigen regio. Dat komt omdat stratenmakers uit uw eigen buurt geen of zeer weinig voorrijkosten zullen rekenen. Ook hebben regionale stratenmakers kennis over de lokale regelgeving met betrekking tot het bestraten van bijvoorbeeld een oprit. Ook dat leidt tot meer efficiëntie en daarmee lagere kosten.

 

Vergelijk de prijzen van betrouwbare hoveniers uit uw eigen regio!

© 2017