Hovenier Haarlem

Zoekt u een erkend hovenier in Haarlem die voor uw tuin in Haarlem of in de omgeving kan onderhouden, renoveren of aanleggen? Of zoekt u naar een hovenier in Haarlem die voor u een prachtig mooi tuinontwerp tegen een scherp tarief kan maken? In dat geval, welkom op Vergelijkhoveniers.nl. Iedere tuin verdient het om er mooi bij te liggen. Daar zijn wij van overtuigd. Wij van Vergelijkhoveniers.nl zorgen er dan ook graag voor dat u snel en eenvoudig met een hoveniers in Haarlem in contact kunt komen en dat u uw tuinklus met een gerust hart kunt uitbesteden. Wij werken daarvoor samen met ruim 30 hoveniers in Haarlem. Naast Haarlem, werken wij ook samen met hoveniers in de directe omgeving van Haarlem. Verderop op deze pagina vertellen wij u daar meer over.

De snelste manier om met een hovenier in Haarlem in contact te komen is door gebruik te maken van onze vergelijkdienst. Met onze gratis vergelijkdienst kunt u de prijzen voor uw specifieke tuinklus vergelijken. Klik op de onderstaande link. U komt dan op een pagina waar u uw klus kunt omschrijven. Kies de juiste categorie en omschrijf duidelijk wat uw wensen zijn. Nadat u uw aanvraag ingediend heeft brengen wij uw aanvraag onder de aandacht bij hoveniers in Haarlem en omstreken. Zij berekenen de prijs voor u waarna u geheel vrijblijvend de prijzen kunt vergelijken.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier gezocht Haarlem

Tegenwoordig wordt er in Haarlem steeds vaker naar een hovenier gezocht. Dat is waarschijnlijk te danken aan het feit dat de economie weer aantrekt, er nieuwe tuinen ontworpen worden, aangelegd worden en er budget vrijgekomen is om een tuin te onderhouden of te renoveren. Dit zijn ook meteen de 4 voornaamste redenen waarom er in Haarlem naar een hovenier gezocht wordt. Wij zullen de werkzaamheden hieronder toelichten.

Hovenier gezocht Haarlem tuinontwerp

Voordat een hovenier in Haarlem uw tuin kan aanleggen is het verstandig om een tuinontwerp te laten maken. Het laten maken van een tuinontwerp door een hovenier of een tuinarchitect is van groot belang om een tuin te doen slagen. Het tuinontwerp omvat namelijk alle aspecten die bij het aanleggen van een tuin van belang zijn. Denk daarbij aan de indeling, de inrichting, de ligging van de tuin, de omgeving van de tuin, de stijl en de structuur van de woning, een technisch plan, eventueel een beplantingsplan en een verlichtingsplan en met meest belangrijk, uw wensen.

Wilt u een tuin laten aanleggen? Laat in dat geval altijd een tuinontwerp door een hovenier in Haarlem maken!

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier gezocht Haarlem tuinaanleg

Indien u door een tuinarchitect of een hovenier een ontwerp heeft laten maken dan kunt u op ieder willekeurig moment van het jaar starten met de tuinaanleg. Daarbij is de enige vereiste dat het buiten niet vriest. Het aanleggen van uw tuin kunt u het beste aan een hovenier in Haarlem overlaten. Zo komt u tot het mooiste resultaat en wordt uw tuin op een professionele manier aangelegd. Op die manier kunt u straks zorgeloos van uw tuin genieten. In Haarlem vindt u dan ook veel hoveniers die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van tuinen. Bijvoorbeeld het aanleggen van een stadstuin, een landelijke tuin, een moderne tuin, een strakke tuin of juist een natuurlijke en ecologische tuin. Tuinaanleg bestaat uit de volgende werkzaamheden:

 • Uw tuin leeghalen
 • Grondwerkzaamheden, graafwerkzaamheden en ander grondverzet
 • Afvoeren grond en tuinafval
 • Tuin indelen
 • Drainage
 • Irrigatiesysteem
 • Tuin egaliseren
 • Tuin aanleggen

Vergelijk via de onderstaande link de prijzen voor uw tuinaanleg en bespaar tot 40% op het aanleggen van uw tuin!

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier gezocht Haarlem tuinrenovatie

Naast het aanleggen van een compleet nieuwe tuin kunt u er ook voor kiezen om een bestaande tuin door een hovenier in Haarlem te laten renoveren. Het renoveren van een tuin (afhankelijk van uw plannen uiteraard), is in de regel een stuk voordeliger dan het laten aanleggen van een compleet nieuwe tuin. We spreken van een tuinrenovatie wanneer u belangrijke onderdelen van uw tuin wijzigt of vervangt. Denk daarbij aan de indeling, het aanleggen van een nieuw terras, het plaatsen van een nieuwe schutting of coniferen of bijvoorbeeld het aanleggen van een vijver. In de meeste gevallen is er voor een tuinrenovatie ook geen tuinontwerp nodig. Het renoveren van een tuin bestaat uit de volgende werkzaamheden:

 • Tuin geheel renoveren (herindelen)
 • Tuin verlagen en afvoeren zand
 • Grond, aarde en zand aanleveren en ophogen ophogen
 • Het aanplanten, verplanten of verplaatsen van een boom
 • Het verwijderen van een boom (vellen of kappen), de boomstronk en het afvoeren van de boom / boomstronk
 • Het bouwen / verwijderen van een zitkuil, schuur, opberghok, muur, overkapping, tuinhuisje, sauna, zwembad, zwemvijver of speeltoestel
 • Het plaatsen / verwijderen van damwanden, een waterval, fontein, schutting, pergola, veranda of jacuzzi
 • Het aanleggen of het verwijderen van kunstgras, graszoden, grasveld, een border, terras, vijver, grindpad of tuinpad
 • Het leggen of het verwijderen van sierbestrating, tuintegels, keien of houten vlonders
 • Het installeren of het verwijderen van tuinverlichting

Wilt u in Haarlem of in de omgeving van Haarlem uw tuin renoveren en zoekt u een hovenier die daarin gespecialiseerd is? Plaats een aanvraag en vergelijk via de onderstaande link de prijzen!

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier gezocht Haarlem tuinonderhoud

Een bestaande tuin zal afhankelijk van het type tuin van tijd tot tijd onderhouden moeten worden. Het tuinonderhoud bestaat uit verschillende werkzaamheden die periodiek of incidenteel uitgevoerd moeten worden om de tuin er mooi bij te hebben staan. Alleen op die manier kunt u altijd van uw tuin genieten. Gebeurt dat niet dan zal de tuin op den duur verwilderd raken. Daarbij geldt dat een verwilderde tuin vrijwel altijd gerenoveerd zal moeten worden. Het is dan ook aan te raden om uw tuinonderhoud op orde te hebben. Een hovenier in Haarlem kan u daarbij helpen. Eenmalig onderhoud of juist periodiek tuinonderhoud. Het is net wat u wenst. Tuinonderhoud bestaat uit de volgende werkzaamheden:

 • Tuin schoonmaken zoals bladvrij maken, sneeuwvrij maken, gladheid bestrijden, mos verwijderen, onkruid verwijderen, terras schoonmaken, tuinpaden en grindpaden schoonmaken, vijver schoonmaken, tuinmeubelen schoonmaken, zwembad schoonmaken of jacuzzi schoonmaken
 • Een onderhoudscontract opstellen
 • Algemene onderhoudswerkzaamheden zoals een voorjaarsbeurt, een najaarsbeurt, tuin schoffelen of harken, tuin bemesten of tuin beregenen
 • Het snoeien van snoeien, bemesten of vervangen van bijvoorbeeld uw bomen, coniferen, planten en struiken
 • Overhangende takken snoeien
 • Het onderhoud aan uw vijver, tuinmeubelen, gazon, schuttingen, damwanden, tuingereedschap, tuinverlichting, irrigatiesysteem
 • Plagen, ziekten en insecten bestrijden

Plaats via de onderstaande link uw klus en vergelijk op een eenvoudige manier de prijzen van hoveniers in Haarlem voor uw tuinonderhoud.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Goedkope hovenier Haarlem

In Haarlem werken wij samen met hoveniers die zich op verschillende segmenten richten. Zo werken wij samen met goedkope hoveniers in Haarlem en hoveniers die zich op het hogere segment richten. Voor een goedkope hovenier in Haarlem bent u hier dan ook aan het juiste adres. De hoveniers met wie wij samenwerken bieden hun diensten tegen zeer lage uurtarieven aan. Uiteraard zal de kwaliteit daarbij niet in het geding zal komen. Goedkoop mag namelijk geen duurkoop worden. Daar heeft niemand iets aan. Wij werken dan ook uitsluitend samen met goedkope hoveniers in Haarlem die een hoge tot zeer hoge kwaliteit bieden.

Zoekt u een goedkope hovenier in Haarlem? Plaats via de onderstaande link een aanvraag en omschrijf uw wensen zo duidelijk mogelijk. De goedkope hoveniers in Haarlem en omstreken zullen uw aanvraag beantwoorden met een totaalprijs. U kunt geheel vrijblijvend de prijzen vergelijken en u zult zien dat het vergelijken van de prijzen loont. Met onze vergelijkdienst besparen de meeste opdrachtgevers tot wel 40% op de totale kosten voor hun tuinklus.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier Haarlem Noord

Zoekt u een hovenier in Haarlem Noord? Ook in dat geval kunnen wij u van dienst zijn. In Haarlem Noord werken wij samen met 6 hoveniers. Dit zijn allround hoveniers die ieder type tuinklus kunnen uitvoeren. Vier van deze 6 bedrijven bieden ook het maken van een tuinontwerp als dienst aan. De andere twee bedrijven werken daarvoor samen met een tuinarchitect of een tuinarchitect naar keuze. Uiteraard hoeft u uw zoektocht niet te beperken tot Haarlem Noord. In de andere delen van Haarlem Noord zijn nog veel meer hoveniers te vinden. Door het brede aanbod aan hoveniers is het tamelijk eenvoudig om via onze vergelijkdienst de prijzen voor uw tuinklus te vergelijken.

Zoekt u een hovenier in Haarlem Noord voor een tuinklus in Haarlem Noord? Via de onderstaande link kunt u uw aanvraag indienen en al uw wensen kenbaar maken. Na het indienen van uw aanvraag brengen wij uw aanvraag onder de aandacht bij hoveniers in Haarlem Noord en omstreken. Zij zullen de prijs voor u berekenen en tot slot kunt u vrijblijvend de prijzen vergelijken.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier omgeving Haarlem

In de omgeving van Haarlem werken wij ook samen met meerdere hoveniers. Zo kunt u via Vergelijkhoveniers ook de prijzen voor klussen in de omgeving van Haarlem vergelijken. Wij werken bijvoorbeeld samen met hoveniers in IJmuiden, Heemstede, Hoofddorp, Zandvoort, Velsen, Santpoort, Bloemendaal, Bennebroek en Zwanenburg. Onlangs hebben opdrachtgevers uit onder andere Vinkebrug, Spaarndam, Velserbroek, Santpoort-Zuid, Hofgeest, Driehuis, Nieuwebrug, Vijfhuizen, Cruquius, Zwaanshoek, Vogelenzang, Aerdenhout, Bentveld, Beinsdorp, Hillegom en de Zilk nog klussen via Vergelijkhoveniers.nl laten uitvoeren.

Wilt u ook een tuinklus in de omgeving van Haarlem laten uitvoeren? Via de onderstaande link kunt u voor uw specifieke klus de prijzen vergelijken.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

4257 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

2103

Opdrachten geplaatst

1754

Opdrachten uitgevoerd

1072

Vakkundige hoveniers

Alleen hoveniers met een geldige kvk inschrijving kunnen zich inschrijven. Bovendien worden de hoveniers continue gemonitord en zijn de meeste hoveniers aangesloten bij keurmerk brancheorganisaties.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk hoveniers uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.