Meer dan 100 hoveniers vergelijken Amsterdam

Wanneer u in Amsterdam woont en een tuin of dakterras wilt laten aanleggen, heeft u een hovenier nodig. Op vergelijkhoveniers.nl kunt u meer dan 100 hoveniers vergelijken in Amsterdam en omgeving. In een paar simpele klikken vraagt u offertes aan bij verschillende Amsterdamse hoveniers. Handig, want een hovenier uit de buurt is vaak een stuk voordeliger. Geef in het formulier aan wat u wilt laten doen en binnen enkele dagen ontvangt u een offerte op maat.

Een goedkope hovenier uit Amsterdam is zo gevonden

In Amsterdam zijn er iets meer dan 100 hoveniers gevestigd. Dan is het best lastig om de juiste hovenier te kiezen. Gelukkig hebben wij daar iets op gevonden. Met vergelijkhoveniers.nl vergelijkt u hoveniers uit Amsterdam middels een eenvoudige zoekopdracht. U vertelt namelijk welke tuinklus u wilt laten uitvoeren en meerdere hoveniers reageren met een voorstel. Binnen enkele dagen ontvangt u een offerte op maat en kiest u de hovenier die het beste bij u past.

Vergelijk hoveniers per stadsdeel

Elk stadsdeel van Amsterdam kent meerdere hoveniers. Door een hovenier te kiezen die bij u in de buurt zit, bespaart u direct op voorrijkosten. Daarnaast kent de vakman de buurt door en door, wat voordelig kan zijn bij het huren van machines en inkopen van tuinmaterialen.

Hoveniers vergelijken in Amsterdam doet u per stadsdeel:

hovenier in amsterdam

Hovenier in Amsterdam nodig? Vergelijk de prijzen!

Start prijsvergelijk

Hoveniers vergelijken Amsterdam Centrum

Amsterdam Centrum is het meest centraal gelegen deel van Amsterdam en staat vooral bekend om zijn grachten. Met bijna 14.000 inwoners per vierkante kilometer is Amsterdam Centrum een vast de dichtstbevolkte gebieden van Nederland.

Wonen in Amsterdam Centrum

Het stadsdeel Amsterdam Centrum kent veel verschillende soorten buurten met ook verschillende woonstijlen. Wat de meeste buurten wel gemeenschappelijk hebben, is beperkte buitenruimte. Door de hoge bevolkingsdichtheid en de vele grachten is Amsterdam Centrum is juist vraag naar specialistische hoveniers. Hoveniers die verstand hebben van dakterrassen, balkontuinen en groenvoorziening bij woonboten.

Hoveniers in Amsterdam Centrum

Hoveniers in Amsterdam Centrum moeten beschikken over specialistische kennis op het gebied van balkontuinen en dakterrassen. Het is daarom aan te raden om te kiezen voor een hovenier uit Amsterdam Centrum en nabije omgeving. Deze vakmensen hebben ruime ervaring in het aanleggen van balkontuinen en dakterrassen in hartje Amsterdam.

Veel voorkomende tuinklussen in Amsterdam Centrum

Veel tuinklussen die in Amsterdam Noord worden gedaan zijn:

 • aanleggen van dakterrassen
 • aanleggen van balkontuinen
 • Groenvoorziening voor woonboten
 • aanleggen van een daktuin

Zoekt u een hovenier die voor u een balkon of dakterras aanlegt? En wilt u de prijzen van hoveniers in Amsterdam Centrum weten? Vergelijk nu meerdere hoveniers bij u in de buurt in slechts enkele stappen.

Vergelijk hoveniers in Amsterdam per stadsdeel. U krijgt de hovenier die bij u past.

Hoveniers vergelijken Amsterdam Noord

Amsterdam Noord is het stadsdeel dat ten noorden van het IJ ligt en met de stad Amsterdam is verbonden middels een veerpont en drie tunnels (Coentunnel, IJtunnel en Zeeburgertunnel).

Wonen in Amsterdam Noord

Dit stadsdeel is een van de belangrijkste industriegebieden van Amsterdam. Maar ondanks de enorme bedrijvigheid, is er ook voldoende ruimte voor wonen en ontspanning. Zo staat Amsterdam Noord ondermeer bekend om zijn tuindorpen. Bekende tuindorpen zijn: Tuindorp Nieuwendam, Tuindorp Buiksloot, Tuindorp Buiksloterham (o.a. Floradorp en Bloemenbuurt) en Tuindorp Oostzaan. Ook een deel van Durgerdam en Ransdorp behoren tot Amsterdam Noord.

Hoveniers in Amsterdam Noord

In Amsterdam Noord zijn 7 betrouwbare hoveniers ingeschreven. Niet alle 7 hoveniers zijn daadwerkelijk in Amsterdam Noord gevestigd. Sommige hoveniersbedrijven staan alleen ingeschreven in Amsterdam Noord, maar hebben hun kantoor en/of loods elders rondom Amsterdam Noord gevestigd. De hoveniers die in Amsterdam Noord gevestigd zijn of alleen zijn ingeschreven, zijn allround hoveniers die voor verschillende werkzaamheden en klussen kunnen worden ingezet.

Veel voorkomende tuinklussen in Amsterdam Noord

Veel tuinklussen die in Amsterdam Noord worden gedaan zijn:

 • aanleggen van een tuin
 • het onderhouden van een tuin
 • plaatsen van een tuinhek
 • boomstronk verwijderen
 • aanleggen van een terras

Zoekt u een hovenier in Amsterdam Noord en wilt u voor uw tuinklus de prijzen van hoveniers in Amsterdam Noord met elkaar vergelijken? Vergelijk nu meerdere hoveniers bij u in de buurt in slechts enkele stappen.

hovenier in amsterdam

Hovenier in Amsterdam nodig? Vergelijk de prijzen!

Start prijsvergelijk

Hoveniers vergelijken Amsterdam Oost

Amsterdam Oost is het stadsdeel dat ten oosten ligt van de singelgracht. Dit oostelijke stadsdeel is samengevoegd met de stadsdelen Oost-Watergraafsmeer en Zeeburg. Bekende buurten en gebieden van Amsterdam oost zijn: Indische Buurt, Transvaalbuurt, Betondorp, IJburg en Weesperzijde. Ook heeft hier het vroegere Ajax-stadion gestaan: De Meer.

Wonen in Amsterdam Oost

In Amsterdam Oost zijn veel wijken en buurten gebouwd na 1900. Deze wijken zijn iets ruimer en ‘groener’ opgezet dan in Amsterdam Centrum waardoor er meer behoefte is aan hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud.

Hoveniers in Amsterdam Oost

In Amsterdam Oost zijn 11 hoveniers gevestigd. Daarnaast hebben er een aantal tuinarchitecten hun kantoor. Wilt u alleen een tuinontwerp laten maken, dan kunt u terecht bij een tuinarchitect. Wilt u de tuin, daktuin of het dakterras laten aanleggen? Kies dan voor een hovenier uit Amsterdam Oost.

Veel voorkomende tuinklussen in Amsterdam Oost

Veel tuinklussen die in Amsterdam oost worden gedaan door hoveniers zijn:

 • aanleggen en onderhoud van een tuin
 • boom verplaatsen / boomstronk verwijderen
 • terras / schutting aanleggen

Kortom, heeft u een tuinklus in Amsterdam Oost of in de regio van Amsterdam Oost en wilt u de klus uitbesteden aan een hovenier? Vergelijk nu meerdere hoveniers bij u in de buurt in slechts enkele stappen.

hovenier in amsterdam

Hovenier in Amsterdam nodig? Vergelijk de prijzen!

Start prijsvergelijk

Hoveniers vergelijken Amsterdam Zuidoost

Amsterdam Zuidoost is het stadsdeel dat het dichtst tegen Weesp aanligt. Zuidoost grenst niet aan de rest van de gemeente Amsterdam, maar wordt hiervan gescheiden door de gemeenten Ouder-Amstel (in het bijzonder het dorp Duivendrecht) en Diemen.
Zuidoost staat bekend om de wijk Duivendrecht, Bijlmermeer en de Johan Cruijff Arena (voorheen Amsterdam Arena).

Wonen in Amsterdam Zuidoost

Het bewoonbare deel van Amsterdam Zuidoost heeft relatief veel buitenruimte voor de iets meer dan 80.000 inwoners. Dit betekent dat er voldoende hovenierswerk is ondanks de vele (hoge) kantoorgebouwen. Zeker nu de hoge delen van de Bijlmermeer worden veranderd naar laagbouw met ruimte voor tuinen en groenvoorziening.

Hoveniers in Amsterdam Zuidoost

In Amsterdam Zuidoost zijn minder hoveniers gevestigd dan in de andere stadsdelen. Amsterdam Zuidoost telt slechts 4 gevestigde hoveniers. Door het aantal kantoren in Zuidoost ligt hier de zakelijke vraag naar hoveniers relatief hoger dan in de andere stadsdelen. Uiteraard is er ook voldoende particuliere vraag naar hoveniers gezien de hoeveel groen en het aantal bewoners.

Veel voorkomende tuinklussen in Amsterdam Zuidoost

Veel tuinklussen die in Amsterdam Zuidoost worden gedaan door hoveniers zijn:

 • aanleggen en onderhoud van een tuin
 • boom verplaatsen / boomstronk verwijderen
 • terras / schutting aanleggen

Woont u in Amsterdam Zuidoost of heeft u een kantoor in Amsterdam Zuidoost en wilt u uw tuin laten onderhouden door een professionele hovenier? Vergelijk nu meerdere hoveniers bij u in de buurt in slechts enkele stappen.

hovenier in amsterdam

Hovenier in Amsterdam nodig? Vergelijk de prijzen!

Start prijsvergelijk

Hoveniers vergelijken Amsterdam-West

Amsterdam West ligt aan de kant van Haarlem en bestaat voornamelijk uit het vooroorlogse deel van Amsterdam dat ten westen van de Singelgracht ligt. Bekende buurten van Amsterdam-West zijn: De Baartjes, Westerpark, Spaarndammerbuurt, Kinkerbuurt en buurten die nabij de Overtoom en Oud-West zijn gelegen.

Wonen in Amsterdam-West

Amsterdam-West is een gevarieerde buurt met vooral vooroorlogse wijken. Veel wijken zijn gebouwd tussen 1920 en 1940. Veel woningen zijn hoog gebouwd en beschikken niet over al te veel buitenruimte. Hoe verder je van het centrum bent, hoe meer de wijken beschikken over ruime balkons en tuinen.

Hoveniers in Amsterdam-West

Het stadsdeel Amsterdam-West telt 10 ingeschreven hoveniers. Ook daarbij geldt dat niet al die hoveniers daadwerkelijk gevestigd zijn in Amsterdam-West. De meeste bedrijven staan alleen bij de kvk in Amsterdam West ingeschreven, maar hebben hun werkplaats, loods en /of kantoor elders in de regio van Amsterdam-West gevestigd.

Van deze bedrijven is het bekend dat zij niet alleen werkzaam zijn in de regio Amsterdam-West, maar dat zij door heel Amsterdam en de omliggende plaatsen tuinklussen uitvoeren.

Veel voorkomende tuinklussen in Amsterdam-West

Veelal gaat het om tuinklussen op het gebied van tuinonderhoud, tuinrenovaties en het aanleggen van tuinen. Ook zijn de meeste hoveniers in Amsterdam West gespecialiseerd in het aanleggen van dakterrassen en daktuinen. Zij werken dan ook voor zowel particuliere consumenten als voor zakelijke consumenten.

Heeft u een tuinklus in Amsterdam West of in de regio van Amsterdam West en wilt u voor uw specifieke tuinklus de prijzen op een eenvoudige manier vergelijken? Vergelijk nu meerdere hoveniers bij u in de buurt in slechts enkele stappen.

hovenier in amsterdam

Hovenier in Amsterdam nodig? Vergelijk de prijzen!

Start prijsvergelijk

Hoveniers vergelijken Amsterdam Zuid

Amsterdam Zuid staat bekend als een meer groener en ruimer opgezet stadsdeel. Veelal vind je hier ook meer de grotere stadsvilla’s en buitenhuizen. Amsterdam-Zuid ligt tegen Amstelveen aan en staat bekend vanwege wijken en stadsmonumenten zoals: De Pijp, Rivierenbuurt, Buitenveldert en Zuidas. In dit deel ligt ook de oorspronkelijke Heineken brouwerij en het Amsterdams concertgebouw.

Wonen in Amsterdam-Zuid

Amsterdam-West is het gedeelte waar vroeger de rijken zich vestigden. Dit zie je terug aan de ruim opgezette buurten, herenhuizen en stadsvilla’s. In dit deel van Amsterdam is een ruime hoeveel groen. Niet alleen in de vorm van tuinen, maar ook in de vorm van parken en bossen.

Hoveniers in Amsterdam-Zuid

Amsterdam Zuid kent slechts 2 hoveniers. Dat is met name te wijten aan de zeer hoge huur- en koopprijzen van woningen en bedrijfspanden. Toch worden veruit de meeste tuinklussen zoals het aanleggen van tuinen en dakterrassen en het onderhouden van deze tuinen en dakterrassen in dit deel van Amsterdam door hoveniers uitgevoerd. Veelal komen die hoveniers uit de omringende stadsdelen en woonplaatsen.

Veel voorkomende tuinklussen in Amsterdam-Zuid

Veel tuinklussen die in Amsterdam Zuid worden gedaan door hoveniers zijn:

 • aanleggen en onderhoud van een tuin,
 • plaatsen van terrassen en schuttingen
 • snoeien van bomen en heggen

Zoekt u een ervaren hovenier in Amsterdam-Zuid? Vergelijk nu meerdere hoveniers bij u in de buurt in slechts enkele stappen.

4257 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

2103

Opdrachten geplaatst

1754

Opdrachten uitgevoerd

1072

Vakkundige hoveniers

Alleen hoveniers met een geldige kvk inschrijving kunnen zich inschrijven. Bovendien worden de hoveniers continue gemonitord en zijn de meeste hoveniers aangesloten bij keurmerk brancheorganisaties.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk hoveniers uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.