1. Opdrachten uit uw regio

Tijdens uw aanmelding geeft u aan in welke regio's u werkzaam bent en welk soort werkzaamheden u uitvoert. Op basis hiervan worden aanvragen aan uw bedrijf gekoppeld.

In het aanvraagformulier vullen de opdrachtgevers hun wensen in zodat het voor u duidelijk is wat zij willen. Zodra een opdrachtgever in uw werkgebied een opdracht plaatst dan ontvangt u automatisch een melding en kunt u reageren.

2. Reageer vrijblijvend

U ontvangt een e-mail zodra er een opdracht beschikbaar is. Op basis van de opdrachtinhoud berekent u de prijs voor de klant en kunt u reageren. De opdrachtgevers wordt direct op de hoogte gesteld. Is de opdracht niet helemaal duidelijk? Dan heeft u de mogelijkheid om een vraag te stellen.

 

U heeft maximaal 48 uur de tijd om te reageren

3. Wacht rustig af

Opdrachtgevers ontvangen uw voorstel en vergelijken op basis van uw reactie, prijs en klantervaringen. Wacht de reactie van de opdrachtgever rustig af.

Hoe lang duurt het voordat ik weet of de opdracht doorgaat?

Bij een kleine klus laten klanten vaak binnen 2 tot 7 werkdagen weten of de opdracht doorgaat. Gaat het om een grote klus? Dan ligt de reactietijd tussen de 1 tot 3 weken.

 

Hoe kan ik mijn bedrijf aanmelden?

Klik op de button hieronder. U komt dan op de aanmeldpagina waar u de gratis proefperiode van 14 dagen start.

Hoveniersbedrijf aanmelden

4257 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

2103

Opdrachten geplaatst

1754

Opdrachten uitgevoerd

1072

Vakkundige hoveniers

Alleen hoveniers met een geldige kvk inschrijving kunnen zich inschrijven. Bovendien worden de hoveniers continue gemonitord en zijn de meeste hoveniers aangesloten bij keurmerk brancheorganisaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk hoveniers uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.