Boom kappen kosten

Op deze pagina lichten wij het volgende onderwerp toe, namelijk het onderwerp: boom kappen kosten. Veel opdrachtgevers zijn benieuwd wat de kosten voor het kappen van een boom zijn. Het kan namelijk wenselijk zijn om een boom in uw voortuin of in uw achtertuin te laten kappen. Dat kan verschillende redenen hebben. Er wordt een nieuwe tuin aangelegd waarbij de boom niet meer wenselijk is, de boom is ziek, de boom is beschadigd of de boom zorgt voor overlast. Wat de reden ook is, het kappen van een boom zal de nodige kosten met zich meebrengen. De hoogte van deze kosten zijn van verschillende factoren afhankelijk. Wij zullen die factoren verder op deze pagina toelichten. Ook geven wij u een inschatting van de te verwachten kosten wanneer u uw boom laat kappen door een hovenier of een boomverzorgingsbedrijf.

Wilt u binnen 48 uur weten wat de exacte kosten voor het kappen van uw boom gaan worden? Wilt u dan meteen van verschillende hoveniers uit uw eigen regio de prijs weten om de prijzen te kunnen vergelijken? In dat geval is het aan te raden om gebruik te maken van de onderstaande link. U komt dan op het centrale aanvraagformulier uit waar u duidelijk kunt omschrijven wat uw wensen zijn. Geef ook een duidelijke omschrijving van de boom en de situatie ter plekke.

Nadat u uw aanvraag ingediend heeft brengen wij uw aanvraag onder de aandacht bij hoveniers uit uw eigen regio. Zij zullen de prijs voor u berekenen zodat u de prijzen kunt vergelijken. Zo weet u precies bij welke hovenier u de beste deal kunt sluiten.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Boom laten kappen kosten

Het laten kappen van een boom is iets wat wij kunnen aanbevelen. Zonder enige ervaring een boom kappen kan zeer gevaarlijke situaties tot stand brengen en zelfs schade aan objecten of personen tot gevolg hebben. Het laten kappen van een boom kost echter geld. Daar zult u niet aan ontkomen. De hoogte van de kosten wordt daarbij door verschillende factoren beïnvloed. Omdat de kosten door verschillende factoren beïnvloed worden heeft u gelukkig ook deels zelf invloed op de hoogte van de totale kosten. Hieronder volgt een opsomming van de factoren die invloed hebben op de kosten voor het laten kappen van een boom:

Factoren buiten uw macht

  • de positie van de boom (voortuin, zijtuin of achtertuin)
  • de bereikbaarheid van de plek waar de boom staat
  • de omvang van de stam
  • de methode waarop de boom gekapt zal worden

Factoren die u zelf in de hand heeft

  • of u de boomstronk wilt laten verwijderen
  • of u het hout wilt laten afvoeren of dat u het hout zelf wilt afvoeren
  • of u het hout als brandhout wilt laten verwerken
  • of u het hout wilt laten versnipperen

Boom laten kappen kostenindicatie

Om u een indicatie van de kosten te geven bespreken we hieronder het kappen van drie soorten bomen, namelijk het kappen van een kleine boom, het kappen van een middelgrote boom en het kappen van een grote boom. Zo kunt u voor uzelf een idee krijgen wat de kosten zullen worden.

Kosten boom kappen en afvoeren

De onderstaande prijsindicaties zijn indicaties die gebaseerd zijn op het kappen van de boom, inclusief het afvoeren van het hout, maar exclusief het verwijderen van de boomstronk. Het verwijderen van een boomstronk kost overigens meestal tussen de 40 en de 75 euro.

Kleine boom kappen kosten

Onder een kleine boom verstaan wij een boom die tussen de 3 en de 6 meter hoog is en een stamomtrek van tussen de 10 en 20 cm heeft. Voor het laten kappen van een kleine boom kunt u rekenen op prijzen tussen de 125 en de 300 euro.

Middelgrote boom kappen kosten

We spreken van een middelgrote boom wanneer de boom tussen de 6 en de 9 meter hoog is. Een middelgrote boom kent een stamomtrek van tussen de 20 en 40 cm. Voor het laten kappen van een middelgrote boom kunt u rekenen op kosten tussen de 300 en de 600 euro.

Grote boom kappen kosten

Een grote boom is een boom die hoger dan 9 meter is en een stam van meer dan 50 cm heeft. Voor het laten kappen van een grote boom kunt u rekenen op kosten vanaf de 600 euro.

Wilt u een kleine, middelgrote of een grote boom kappen en wilt u precies weten wat de kosten gaan worden? Vergelijk de prijzen van hoveniers via de onderstaande link. Via de onderstaande link kunt u namelijk een aanvraag indienen. Omschrijf uw opdracht zo duidelijk mogelijk. Wij brengen uw aanvraag onder de aandacht bij hoveniers uit uw eigen regio. Zij zullen binnen 48 uur de exacte prijs bereken zodat u de prijzen kunt vergelijken. Door de prijzen via de onderstaande link te vergelijken bespaart u al snel tot wel 40% op de totale kosten voor het laten kappen van uw boom!

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Boom kappen kosten in Nederland

Vergelijkhoveniers.nl opereert nationaal en zelfs internationaal. Dat komt omdat wij samenwerken met hoveniers en boomverzorgers door heel Nederland en zelfs in België zijn wij actief. Onlangs hebben opdrachtgevers uit Limburg, Zeeland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Gelderland, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen nog een boom laten kappen en via Vergelijkhoveniers.nl de goedkoopste deal gevonden. Deze opdrachtgevers kwamen onder andere uit Almelo, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Enschede, Groningen (stad), Haarlem, Joure en Rotterdam.

Wilt u ook een boom laten kappen en wilt u weten wat de totale kosten gaan worden? Via de onderstaande link kunt u op een eenvoudige manier de prijzen vergelijken.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Vergelijk de prijzen van betrouwbare hoveniers uit uw eigen regio!

© 2018