Bestratingsbedrijf

Waarschijnlijk zoekt u een bestratingsbedrijf die voor u een klus kan uitvoeren. U zit hier helemaal goed. Welkom op Vergelijkhoveniers.nl! Wij werken samen met honderden professionele en erkende bestratingsbedrijven door heel Nederland en zelfs daarbuiten. Daarbij is het goed om te weten dat deze bestratingsbedrijven voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers klussen uitvoeren.

Het prettige van onze dienst is dat u hier gratis en vrijblijvend de prijzen voor uw bestratingsklus kunt vergelijken. Bestratingsbedrijven leveren immers een dienst waarbij de prijzen erg kunnen verschillen. Wij maken die prijsverschillen met onze prijsvergelijktool op een zeer eenvoudige manier inzichtelijk zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. De voordelen van onze dienst even op een rijtje:

 • u hoeft slechts één aanvraag in te dienen en u ontvangt de prijzen van meerdere bestratingsbedrijven uit uw eigen omgeving
 • het vergelijken van de prijzen is gratis en geheel vrijblijvend
 • met het vergelijken van de prijzen bespaart u 40% op de kosten voor het inhuren van een bestratingsbedrijf

Zoekt u een bestratingsbedrijf? Plaats via de onderstaande link geheel vrijblijvend uw aanvraag en ontvang de prijzen van bestratingsbedrijven uit uw eigen omgeving!

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Goedkoop bestratingsbedrijf door de prijzen te vergelijken

In de regel werken wij niet samen met prijsvechters, omdat vaak de kwaliteit in het geding komt. Toch kunt u hier een goedkoop bestratingsbedrijf vinden. Wij creëren namelijk goedkope bestratingsbedrijven. Dat doen wij met behulp van onze prijsvergelijker. Bestratingsbedrijven die normaal gesproken niet goedkoop zijn worden bij ons wel goedkoop. Dat vraagt natuurlijk om een korte toelichting.

De aangesloten bestratingsbedrijven weten dat zij niet de enige zijn die op uw aanvraag reageren. Hun concurrentie is namelijk ook aanwezig. Doordat de concurrentie aanwezig is zetten de bestratingsbedrijven lager in. Daarmee wordt hun kans op het binnenhalen van een mogelijke opdracht namelijk groter. Kortom, de bedrijven doen u een lager aanbod dan wat zij normaal zouden doen en daar plukt u de vruchten van!

Wilt u niet te veel betalen voor het inhuren van een bestratingsbedrijf? Plaats uw klus via de onderstaande link en ontvang de prijzen van bestratingsbedrijven uit uw eigen omgeving!

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

De werkzaamheden van een bestratingsbedrijf

Een bestratingsbedrijf is zeer breed inzetbaar. Wellicht denkt u dat de werkzaamheden van een bestratingsbedrijf zich beperken tot het leggen van bestrating, maar dat is een vergissing. Tegenwoordig voeren bestratingsbedrijven steeds meer verschillende soorten werkzaamheden uit. Een bestratingsbedrijf kan dan ook voor verschillende grondwerkzaamheden ingehuurd worden. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de werkzaamheden die een bestratingsbedrijf voor u kan uitvoeren:

 • oprit aanleggen
 • tuinpad aanleggen
 • grindpad aanleggen
 • schoolplein aanleg
 • parkeerplaats aanleggen
 • riolering aanleggen
 • grond / tuin egaliseren
 • wegenbouw
 • noodbestrating aanleggen
 • drainage
 • plaatsen van putten
 • leveren van grond zand en puin
 • dakbestrating leggen

Zoekt u een bestratingsbedrijf die één of meerdere van de bovenstaande werkzaamheden voor u kan uitvoeren? Of wilt u een andere klus aan een bestratingsbedrijf uitbesteden? Plaats uw klus via de onderstaande link en ontvang de prijzen van meerdere bestratingsbedrijven uit uw eigen regio!

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Machinaal bestratingsbedrijf

Machinale bestrating wordt steeds populairder. Vooral omdat het bestratingswerk erg zwaar is en deze branche gepaard gaat met veel stratenmakers die op den duur arbeidsongeschikt worden. Veel bedrijven die van oorsprong bestrating met de hamer legde hebben zich dan ook omgetoverd tot een machinaal bestratingsbedrijf. We zullen natuurlijk toelichtingen hoe een machine bestratingsbedrijf te werk gaat.

Zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden werkt een machinaal bestratingsbedrijf met behulp van machines om de bestrating te leggen. Bijvoorbeeld met behulp van een kraan die 1m2 aan bestrating per keer kan leggen. Om dat te kunnen realiseren is de bestrating van te voren al in verband gelegd zodat de bestrating in één keer goed zal leggen. Deze vorm van bestraten werkt dus erg snel en zorgt ervoor dat de kosten flink omlaag gaan. Daarbij is het grote voordeel dat de bestrating precies goed gelegd wordt. Het enige dat van te voren gedaan moet worden is het egaliseren van de grond.

Zoekt u een machinaal bestratingsbedrijf? Plaats uw klus via de onderstaande link en ontvang de prijzen van machinale bestratingsbedrijven uit uw eigen omgeving!

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Via Vergelijkhoveniers.nl vindt u overal in Nederland een bestratingsbedrijf

Wij werken samen met bestratingsbedrijven in bijvoorbeeld Noord-Brabant, Brabant Zuidoost, Drenthe, Noord-Holland, Zuid-Holland, Limburg, Overijssel, Texel, Zeeland, Gelderland, Utrecht, Groningen, Friesland en Flevoland.

Onlangs hebben de aangesloten bestratingsbedrijven nog klussen uitgevoerd in bijvoorbeeld Aadorp, Abbenes, Alkmaar, Almere, Almelo, Amsterdam, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Balk, Bergeijk, Bladel, Breda, Buitenpost, Bergum, Dokkum, Dronten, Drachten, Den Helder, Eindhoven, Emmen, Emmeloord, Enschede, Franeker, Genemuiden, Gouda, Groningen, Haarlem, Hardenberg, Harderwijk, Harlingen, Heerenveen, Heerlen, Heerhugowaard, Heijen, Helmond, Hengelo, Hilversum, Hoogeveen, Hoogersmilde, Hoogezand, Hoorn, Joure, Klazienaveen, Langedijk, Leeuwarden, Leek, Leiden, Lelystad, Lochem, Maastricht, Makkinga, Meppel, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Purmerend, Roden, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schagen, Sevenum, Sneek, Stadskanaal, Staphorst, Stadskanaal, Surhuisterveen, Ter Apel, Tilburg, Utrecht, Veendam, Venray, Venlo, Vlissingen, Vriezenveen, Waalwijk, Weert, Wezep, Winschoten, Wieringen, Wildervank, Wolvega, Zeeuws-Vlaanderen, Zeewolde, Zutphen en Zwolle.

Kortom, zoekt u een bestratingsbedrijf die een klus kan uitvoeren? In dat geval is het aan te raden om via de onderstaande link uw klus te plaatsen. U ontvangt namelijk na het indienen van uw aanvraag de prijzen van bestratingsbedrijven uit uw eigen omgeving!

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Vergelijk de prijzen van betrouwbare hoveniers uit uw eigen regio!

© 2018