Een tuinaannemer vindt u hier!

U bent waarschijnlijk op deze pagina terechtgekomen omdat u een tuinaannemer zoekt of nodig heeft. Wij kunnen u dan ook vertellen dat u hier helemaal goed zit. Of hoeft dan ook niet verder te zoeken. Op deze site leggen wij u uit voor welke werkzaamheden u een tuinaannemer in kunt huren. Ook geven wij u tips, adviezen en veel informatie. Bijvoorbeeld informatie over de mogelijkheden, de prijzen en waar u op kunt letten wanneer u een tuinaannemer inhuurt.

Wij bieden geen lijst van tuinaannemers. Wel kunt u bij ons de prijzen van tuinaannemers uit uw eigen regio vergelijken. Door de prijzen van tuinaannemers met elkaar te vergelijken kunt u een flinke kostenbesparing realiseren. Nadat u de prijzen van tuinaannemers vergeleken hebt kunt u eenvoudig via de email of per telefoon contact opnemen. U ontvangt bij het vergelijken van de prijzen ook meteen alle gegevens. Denk daarbij aan het e-mailadres en telefoonnummer van de desbetreffende tuinaannemers. Of u na het vergelijken van de prijzen contact wilt opnemen met één van de tuinaannemers of niet is geheel aan u. Het vergelijken van de prijzen is via Vergelijkhoveniers.nl altijd geheel vrijblijvend.

Wilt u op een eenvoudige manier de prijzen van tuinaannemers uit uw eigen regio vergelijken?

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Waar u een tuinaannemer voor in kunt huren

Een tuinaannemer kan voor veel verschillende soorten werkzaamheden of taken ingehuurd worden. Daarbij is een tuinaannemer niet gebonden aan een bepaalt seizoen. In alle seizoenen kunt u een tuinaannemer inhuren. Denk daarbij aan de maanden januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november en december. Voornamelijk wordt een tuinaannemer ingehuurd voor het aanleggen van een tuin. Maar veel tuinaannemers kunnen tegenwoordig ook ingehuurd worden om een tuin te ontwerpen of om tuinadvies te verstrekken. Daarbij is een tuinaannemer in te huren wanneer er iets stuk is en u iets wilt laten repareren. Tot slot verzorgd een tuinaannemer in veel gevallen bij de desbetreffende klant het tuinonderhoud nadat de tuin eenmaal is aangelegd. Ook wanneer uw tuin door iemand anders is aangelegd kunt u altijd een tuinaannemer inhuren. Zoals u hierboven kunt lezen zijn er veel verschillende redenen waarom tuinaannemers ingehuurd worden.

Wilt u zelf een mooie tuin laten ontwerpen en / of een tuin laten aanleggen?  Heeft u behoefte aan tuinadvies of wilt u uw tuinonderhoud besteden? Vergelijk altijd eerst de prijzen!

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Een tuinaannemer inhuren om uw tuin te ontwerpen

U kunt een tuinaannemer inhuren wanneer u uw tuin wilt laten ontwerpen. Samen met de tuinaannemer bespreekt u al uw wensen en worden de mogelijkheden bekeken. Daarbij wordt ook gekeken naar de keuze in de verschillende materiaal soorten. Voorafgaand aan het gesprek kan het aan te raden zijn om zelf eerst uw tuin via een app te ontwerpen. Er zijn verschillende apps beschikbaar waarmee u een tekening of meerdere tekeningen voor uw tuin kunt maken. Tijdens de gesprekken met de tuinaannemer zal er vanzelfsprekend rekening gehouden worden met uw beschikbare budget. Ook zaken zoals de ligging van de woning en de tuin komen aan bod. Het ontwerpen van een tuin op het noorden vereist namelijk een andere aanpak dan een tuin die op het noordoosten, het oosten, het zuidoosten, het zuiden, het zuidwesten, het westen of op het noordwesten ligt.

Alle aspecten worden door een tuinaannemer meegenomen

Het type huis wordt natuurlijk ook bekeken. Denk daarbij aan een hoekwoning, een tussenwoning, een twee onder een kap woning of een vrijstaande woning. Op basis van uw wensen, uw budget en de mogelijkheden zal er eerst een voorlopig ontwerp gemaakt worden. Na overleg komt er uiteindelijk definitief ontwerp tot stand. Het ontwerpen van een tuin is op zichzelf dan ook al een flinke klus. Tijdens dit proces worden verschillende afspraken gemaakt. Zo wordt het tuinontwerp vaak verschillende keren doorgesproken. Waar nodig zullen er in het tuinontwerp ook aanpassingen gemaakt worden. U kunt de ontwikkelingen dan ook altijd volgen. Wel is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het aanpassen van het tuinontwerp geen oneindig proces wordt. Het is dan ook gebruikelijk om vooraf af te spreken hoeveel veranderingen er in het tuinontwerp doorgevoerd mogen worden.

Wilt u een tuinaannemer inhuren voor het laten maken van een tuinontwerp, maar wilt u eerst de prijzen vergelijken?

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Een tuinaannemer inhuren voor het aanleggen van uw tuin

In veel gevallen wordt een tuinaannemer gezocht voor het aanleggen van een tuin. Denk daarbij aan het aanleggen van een mooie

 • ecologische tuin
 • een stadstuin
 • een grote tuin
 • een kleine tuin
 • een moderne tuin

Een tuin met gras, kunstgras, tegels, een stenen terras of een houten terras, een vijver of een mooie tuinafscheiding. In het tuinontwerp is alles reeds verwerkt. Indien de tuinaannemer het tuinontwerp maakt dan is het aan te raden om de tuinaannemer ook meteen de tuin te laten aanleggen. Uiteraard is die keuze aan u. Er zijn immers heel veel verschillende tuinaannemers in je buurt.

Wanneer u uw tuin wilt laten aanleggen en de tuin is nog niet leeg dan kunt u een kostenbesparing realiseren. Dat kunt u doen door de tuin zelf leeg te halen en het oude tuinafval af te voeren. Het egaliseren van uw tuin kunt u echter wel beter uitbesteden aan de desbetreffende tuinaannemer.

Wilt u een tuinaannemer uit uw eigen regio inhuren voor het aanleggen van uw tuin? Vergelijk altijd eerst de prijzen. Dat kunt u doen via de onderstaande link.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Een tuinaannemer inhuren voor het uitvoeren van tuinonderhoud

U kunt natuurlijk ook een tuinaannemer inhuren die voor u het tuinonderhoud kan uitvoeren. Dat is wel zo gemakkelijk. Zeker wanneer u een geen tijd of geen zin heeft om zelf uw tuinonderhoud uit te voeren. Het uitbesteden van uw tuinonderhoud aan een tuinaannemer kan betrekking hebben op verschillende soorten klussen. Daarbij kunt u denken aan:

 • Het snoeien van conifeeren
 • Het schoonmaken van uw tuin
 • Het verzorgen van uw planten en bomen
 • Het laten uitvoeren van een reparatie
 • Het onderhouden van uw gazon
 • Het onderhouden van de tuingereedschappen en materialen
 • Het onderhouden van uw vijver
 • Het onderhouden van de elektra in uw tuin
 • En natuurlijk vele andere tuinonderhoud werkzaamheden

Wilt u voor uw tuinonderhoud een tuinaannemer inhuren en op een eenvoudige manier de prijzen van tuinaannemers vergelijken?

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

De tarieven van een tuinaannemer

Voor het uitvoeren van werkzaamheden zal een tuinaannemer kosten in rekening brengen. Echter, er bestaat niet zoiets als een prijslijst. De prijzen zijn voor de verschillende diensten namelijk verschillend. Zo kan een tuinaannemer op basis van een offerte werken waarin het uurloon verwerkt zit. Na het verlenen van de dienst of voorafgaand aan de dienst ontvangt u dan een factuur. Het kan ook zo zijn dat een tuinaannemer op basis van een uurprijs werkt. Laat in alle gevallen de tuinaannemer een inschatting van de prijs maken. Zo voorkomt u onaangename verassingen.

Wilt u weten wat prijs voor uw tuinklus gaat worden en wilt u de kosten laag houden? Vergelijk via de onderstaande link de prijzen van tuinaannemers uit uw eigen regio.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Het vinden van een tuinaannemer in Nederland of België

Zoekt u een tuinaannemer in Nederland of in België? Via Vergelijkhoveniers.nl vindt u altijd een tuinaannemer die bij u in de buurt gevestigd is. Wij werken samen met tuinaannemers in alle plaatsen van Nederland en België. Denk daarbij aan provincies en regio’s zoals Utrecht, Noord Brabant, Zeeland, Zuid-Holland, Noord- Holland, Flevoland, Limburg, Overijssel, Gelderland, Drenthe, Friesland, Groningen, Oost Vlaanderen, Vlaams Brabant en West Vlaanderen.

U vindt een tuinaannemer in uw eigen dorp, plaats of stad

Veel opdrachtgevers zijn u al voorgegaan. Zo hebben opdrachtgevers uit Antwerpen, Aalst, Aartselaar, Adegem, Alken, Amsterdam, Amersfoort, Amstelveen, Anzegem, Anderlecht, Ardooie, Arendonk, Asse, Assebroek, Astene, Avelgem, Bazel, Brussel, Beernem, Brugge, Balen, Berlaar, Bertem, Beringen, Bilzen, Bierbeek, Bornem, Bonheiden, Boutersem, Buggenhout, Burst, Dendermonde, Deinze, Damme, De Pinte, Dadizele, Deerlijk, Dilbeek, Duffel, Dudzele, Eeklo, Erondegem, Evergem, Edegem, Eeklo, Eernegem, Eke, Ekeren, Elewijt, Emmen, Emmeloord, Eppegem, Erondegem, Ermebodegem, Ertvelde, Erps-Kwerps, Essen, Gentbrugge, Geraardsbergen, Gavere, Galmaarden, Gistel, Gits, Genk, Glabbeek, Gooreind, Grimbergen, Grimminge, Huldeberg, Hasselt, Herent, Haacht, Halle, Heist op den Berg, Herzele, Herentals, Herk-de-Stad, Hoeilaart, Houthulst, Holsbeek, Hoboken, Hulshout, Ieper, Izegem, Ingelmunster en Ichtegem  bij ons de prijzen vergeleken en een professionele tuinaannemer gevonden.

En nog meer tuinaannemers uit verschillende dorpen, plaatsen en steden

Ook uit Iddergem, IJsselstein, Itegem, Jabbeke, Kruishoutem, Kampenhout, Kortijk, Kapellen, Kapelle op den bos, Keerbergen, Kessel-Lo, Kieldrecht, Koksijde, Kortenaken, Kortenberg, Kuurne, Kruibeke, Leuven, Lochristi, Lokeren, Lauwe, Laarne, Lede, Ledegem, Lendelede, Lier, Lichtervelde, Lichtaart, Lille, Lint, Linden, Lisse, Londerzeel, Mechelen, Mesele, Moen, Maaseik, Machelen, Marke, Melsele, Meise, Melsbroek, Meldert, Menen, Merchtem, Meulebeke, Middelkerke, Mortsel, Moorslede, Moorsel, Moyen, Nijlen, Ninove, Nieuwpoort, Oudenaarde, Opwijk, Oosterzele, Oedelem, Oeselgem, Oetingen, Oostduinkerke, Oostende, Opglabbeek, Ottenburg, Oudenburg, Oudegem, Overijse, Overmere, Paal, Papendrecht, Pepingen, Pittem, Puurs, Putte, Poperinge Poelkapelle, Purmerend, Ranst, Raalte, Ravels, Reet, Ressegem en Ronse hebben opdrachtgevers bij ons de prijzen vergeleken.

Ook vindt u een tuinaannemer in uw eigen gemeente of streek

Bijvoorbeeld in de gemeenten en streken zoals, Affligem, Apeldoorn, Assenede, Beveren, Beveren-Waas, Balegem, Bissegem, Boechout, De Panne, Diest, Diepenbeek, Dordrecht, Doetinchem, Erpe Mere, Egmond, Gent, Geel, Gooik, Gullegem, Hamme, Kalmthout, Kempen, Kermt, Laakdal, Liedekerke, Lierde, Lubbeek, Lummen, Maldegem, Maasmechelen, Maarkedal, Mol, Mollem, Malle, Merksem, Merelbeke, Meerhout, Melle, Meppel, Moerkerke, Moerbeke, Neerpelt, Nazareth, Nevele, Oisterwijk, Oirschot, Olen, Oss, Roosdaal, Rollegem, Rumst, Schoten, Schelle, Staphorst, Tegelen, Texel, Teylingen, Tildonk, Tinte, Tollembeek, Uden, Veendam, Veghel, Veluwe, Venlo, Venray, Waasland, Wondelgem, Zwalm, Zaventem, Zele, Zeist, Zevenaar, Zonhoven, Zoersel en Zutendaal

Wilt u ook op een eenvoudige manier een tuinaannemer vinden?

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

4257 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

2103

Opdrachten geplaatst

1754

Opdrachten uitgevoerd

1072

Vakkundige hoveniers

Alleen hoveniers met een geldige kvk inschrijving kunnen zich inschrijven. Bovendien worden de hoveniers continue gemonitord en zijn de meeste hoveniers aangesloten bij keurmerk brancheorganisaties.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk hoveniers uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.