Stratenmaker Apeldoorn inhuren?

Woont u in Apeldoorn of in de omgeving van Apeldoorn en wilt u bijvoorbeeld uw tuin laten bestraten? Dan is uw stratenmaker Apeldoorn binnen handbereik. Vergelijk eenvoudig de prijzen van meer dan 11 stratenmakers in Apeldoorn en bespaar kosten.

Snel een goedkope stratenmaker uit Apeldoorn vinden

In het prijsvergelijk formulier geeft u aan wat uw wensen zijn. Laat bijvoorbeeld uw tuin afgraven, egaliseren en opnieuw bestraten. Wilt u de oude bestrating laten afvoeren? Ook dat is natuurlijk geen probleem. Op basis van uw wensen berekenen de stratenmakers in Apeldoorn graag de prijs voor u. Vergelijk vervolgens geheel vrijblijvend de prijzen.

Vergelijk de stratenmakers in Apeldoorn per stadsdeel

Apeldoorn is opgedeeld in 3 gebieden, namelijk Apeldoorn Noord, Apeldoorn Zuid en Apeldoorn Centrum. De gevestigde stratenmakers hebben daardoor vaak een eigen werkgebied. Daarom vergelijkt u hier de prijzen van stratenmakers in Apeldoorn per regio.

stratenmaker apeldoorn

Stratenmaker Apeldoorn? Vergelijk de prijzen!

Start prijsvergelijk

Vergelijk Stratenmakers in Apeldoorn Noord

Apeldoorn Noord is het gebied boven de Soerenseweg, Kerklaan, Deventerstraat en de Zutphenstraat. Hier vindt u ook het bekende paleis Het Loo. Met 12.425 inwoners is dit gebied dunbevolkt.

Wonen in Apeldoorn Noord

Kenmerkend voor Apeldoorn Noord is dat het erg groen is. U vindt er bijvoorbeeld het Oranjepark, Wilhelminapark, Verzetstrijderspark en het Mheenpark. Alleen in het meest noordelijke deel vindt u industrie.

Wonen in Apeldoorn Noord is aangenaam en doorgaans rustig. De wijken zijn namelijk ruim opgezet en er is gekozen voor laagbouw. U vindt hier vooral oude en klassieke woningen, maar ook nieuwbouw en moderne stijlen.

Stratenmakers in Apeldoorn Noord

Voornamelijk leggen de stratenmakers in Apeldoorn Noord bestrating voor particuliere opdrachtgevers. Daarnaast zijn enkele stratenmakers ook gespecialiseerd in de aanleg van parkeerplekken en andere vormen van bestrating voor zakelijke opdrachtgevers. Deze werkzaamheden vinden vooral plaats in de wijken: Kerkschoten, Kerkschoten-west, De Parken, De Vlijt, Het Loo, Hommelbrink, Sleutelbloem, Moerbos, Anklaar, Sluisoort, Zevenhuizen, De Mheen, Osseveld en Steenkamp.

Bestratingswerkzaamheden in Apeldoorn Noord

De bestratingswerkzaamheden in Apeldoorn Noord bestaan vooral uit:

Bent u opzoek naar een stratenmaker in Apeldoorn voor één van de bovenstaande klussen of wilt u andere werkzaamheden laten uitvoeren? Gebruik dan onze prijsvergelijker. Met onze prijsvergelijker vergelijkt u heel eenvoudig en snel de prijzen van meerdere stratenmakers.

Vergelijk stratenmakers in Apeldoorn en bespaar flink op de kosten!

Stratenmakers vergelijken in Apeldoorn Centrum

De bestrating in het oude centrum van Apeldoorn is goed onderhouden. Hier vindt u hier mooie straten met klinkers en die soms gecombineerd zijn met asfalt. In tuinen kiezen de meeste particulieren voor andere vormen van bestrating. Bijvoorbeeld grote tuintegels of grind.

Wonen in Apeldoorn Centrum

Het oudste gebied van Apeldoorn is het centrum. Bekende buurt zijn Welgelegen, Brummelhof en natuurlijk ook de haven. Hier vindt u alle voorzieningen die op loopafstand bereikbaar zijn. Het centrum is gezellig druk en er is altijd veel bedrijvigheid. Ook is er genoeg ruimte voor wonen. Wonen in het centrum betekent vaak wonen in een mooi appartement. U vindt hier veelal woningen met 2 tot 4 woonlagen. Daarom vindt u met name in het centrum veel balkons, maar ook mooie daktuinen en riante dakterrassen. Tuinbestrating is om die reden minder aanwezig.

Stratenmakers in Apeldoorn Centrum

In het centrum van Apeldoorn zijn slechts twee stratenmakers gevestigd. Dat komt vooral omdat er voor een stratenmakersbedrijf te weinig ruimte is. Denk daarbij aan de noodzaak van een ruime opslagruimte en parkeergelegenheid voor de bussen en aanhangers.

Veel voorkomende bestratingswerkzaamheden in Apeldoorn Centrum

De bestratingswerkzaamheden in Apeldoorn centrum bestaan vooral uit:

 • onderhoud en aanleg van straten
 • dakterrassen voorzien van tuintegels
 • afgraven, ophogen en egaliseren van grond
 • oprit en parkeerplekken aanleggen
 • grindpaden aanleggen
 • sierbestrating leggen

Bent u op zoek naar een professionele, maar goedkope stratenmaker in Apeldoorn? Start meteen uw gratis prijsvergelijk en ontvang geheel vrijblijvend de prijzen.

stratenmaker apeldoorn

Stratenmaker Apeldoorn? Vergelijk de prijzen!

Start prijsvergelijk

Stratenmakers in Apeldoorn Zuid vergelijken

Apeldoorn Zuid is breder opgezet waardoor u hier meer asfalt en stoeptegels zult tegenkomen. Ook de tuinen zijn hier groter waardoor er meer vraag naar stratenmakers is.

Wonen in Apeldoorn Zuid

Wonen in Apeldoorn Zuid betekent ruimte. Er is daarom veel groen en de tuinen zijn groot. Vooral in de buurten Componistenkwartier, Rivierenkwartier, Matenveld, De Bouwhof en Kupersveld vindt u veel ruimte. Aan deze zijde van de stad is ook industrie te vinden.

Stratenmakers in Apeldoorn Zuid

Omdat hier meer ruimte en opslag te vinden is, treft u hier ook de meeste stratenmakers aan. In totaal zijn hier 6 stratenmakers gevestigd die de bestrating aanleggen en onderhouden voor particulieren en ondernemers.

Veel voorkomende bestratingswerkzaamheden in Apeldoorn Zuid

Op het gebied van bestratingswerkzaamheden worden hier vooral de volgende klussen uitgevoerd.

 • repareren van straten
 • tuintegels leggen
 • opritten aanleggen
 • bestrating herleggen
 • parkeerplekken bestraten

Zoekt u een professionele stratenmaker voor uw bestratingswerkzaamheden? Plaats dan geheel vrijblijvend een oproep. Na het indienen van uw aanvraag zullen meerdere stratenmakers in Apeldoorn reageren met een scherpe prijs. Door te vergelijken bespaart u flink op de kosten. 

4257 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

2103

Opdrachten geplaatst

1754

Opdrachten uitgevoerd

1072

Vakkundige hoveniers

Alleen hoveniers met een geldige kvk inschrijving kunnen zich inschrijven. Bovendien worden de hoveniers continue gemonitord en zijn de meeste hoveniers aangesloten bij keurmerk brancheorganisaties.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk hoveniers uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.