Over Vergelijkhoveniers.nl

Vergelijkhoveniers.nl is in juli 2016 gelanceerd met als doel vraag en aanbod binnen de hoveniersbranche op een efficiënte manier samen te brengen. Hierbij staat snelheid en transparantie centraal. Consumenten vergelijken hier prijzen en besparen daarmee gemiddeld 34% aan kosten. Die kostenbesparing wordt niet alleen gerealiseerd door het vergelijken zelf. Een aanvraag wordt namelijk onder de aandacht gebracht bij bij regionale hoveniers die de juiste materialen en machines in hun bezit hebben om de klus vakkundig en snel uit te voeren. Hierdoor ontstaat efficiëntie die zich uit in een flinke kostenbesparing. Bovendien presenteren de hoveniers de prijzen als een all-in prijs. U weet daarom precies wat de kosten zijn zonder verrassingen achteraf.

Hoe werkt het?

Hoe wij u helpen?

Op Vergelijkhoveniers.nl vindt u veel informatie over verschillende tuin gerelateerde onderwerpen. Al deze informatie is met de grootste zorg samengesteld.

Voor iedere tuin gerelateerde klus kunt u via het postcodeveld uw klus onder de aandacht brengen bij hoveniers uit uw eigen regio. De hoveniers berekenen vervolgens geheel vrijblijvend de prijs. Zodra er een prijs berekent is wordt u op de hoogte gesteld en kunt u beginnen met vergelijken. Vergelijken doet u hier niet alleen op basis van prijs, maar ook op basis van de inhoudelijke reactie en klantervaringen. Door de prijzen op deze manier te vergelijken wordt u in staat gesteld een weloverwogen keuze te kunnen maken. Deze dienst is geheel gratis en vrijblijvend.

Vul hieronder uw postcode in, plaats uw klus en vind een hovenier bij u in de buurt!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Heeft u vragen? Neem dan contact op.

Lancering

1 juli 2016

Na vele maanden van voorbereidingen is het zover! Vergelijkhoveniers.nl staat online en de eerste samenwerkingen met hoveniersbedrijven zijn een feit.

Eerste aanvraag

13 juli 2016

De eerste vergelijking is gedaan en de klant is succesvol met in contact gebracht met hoveniers in zijn regio.

100e hoveniersbedrijf

9 februari 2017

Inmiddels is het 100e hoveniersbedrijf een samenwerking met ons aangegaan!

Nieuwe pagina’s

12 juni 2017

De contentafdeling heeft goed zijn best gedaan! Vandaag worden 27 nieuwe pagina’s met nuttige informatie gelanceerd over tuingerelateerde onderwerpen.

Mijlpijl!

18 januari 2018

Vandaag hebben wij de 1000e aanvraag ontvangen! Een mooie mijlpijl in ons prille bestaan!

2000 aanvragen verwerkt

2 mei 2018

De groei zet flink door! Inmiddels hebben 2000 klanten al een vergelijking gedaan!

4257 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

2103

Opdrachten geplaatst

1754

Opdrachten uitgevoerd

1072

Vakkundige hoveniers

Alleen hoveniers met een geldige kvk inschrijving kunnen zich inschrijven. Bovendien worden de hoveniers continue gemonitord en zijn de meeste hoveniers aangesloten bij keurmerk brancheorganisaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk hoveniers uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.