Meer dan 13 hoveniers in Zeewolde vergelijken

Zoekt u een hovenier in Zeewolde voor het ontwerpen, aanleggen, renoveren of onderhouden van uw tuin? Vergelijk meer dan 13 hoveniers in Zeewolde en omgeving. Daarmee bespaart u flink op de kosten. Gebruik ons formulier om uw wensen te omschrijven. U ontvangt dan snel de prijzen van hoveniers bij u uit de buurt.

Via Vergelijkhoveniers.nl is een goedkope hovenier uit Zeewolde snel gevonden

Met ruim 13 hoveniers in Zeewolde is het maken van een keuze al snel lastig. De hoveniers hanteren verschillende prijzen en hebben bovendien allemaal hun eigen specialisaties. Wilt u snel een hovenier in Zeewolde vinden? Gebruik dan onze prijsvergelijker. In het aanvraagformulier geeft u aan welke werkzaamheden u wilt laten uitvoeren. Vervolgens ontvangt u gratis en vrijblijvend een voorstel van verschillende hoveniers uit Zeewolde.

Vergelijk hoveniers in Zeewolde per buurt

De hoveniers zijn verspreid over de verschillende buurten van Zeewolde. Om kosten te besparen vergelijkt u daarom de prijzen van hoveniers per buurt.

hovenier Zeewolde

Hovenier Zeewolde? Vergelijk de prijzen van hoveniers in Zeewolde!

Start prijsvergelijk

Hoveniers in Zeewolde Centrum

Zeewolde centrum is het oudste deel van Zeewolde en daarmee ook het meest dichtbevolkte deel. Hier vindt u veel voorzieningen die op loopafstand bereikbaar zijn.

Wonen in Zeewolde Centrum

Zeewolde is een populaire woonplaats en een fijne plek voor recreatie. Het centrum heeft een relatief moderne uitstraling en een gezellige winkelstraat. Populaire buurten zijn Haven en Strandgebied, De Akkers en Krachtenveld.

Door de ruime opzet van het centrum is hier wonen zeer aangenaam. Er is veel groen aanwezig, de tuinen zijn vrij groot en u vindt er mooie balkons. Bovendien zijn er veel mooie en goed onderhouden parken aangelegd. Hierdoor is de vraag naar allround hoveniers vrij hoog.

Hoveniers in Zeewolde Centrum

Een hovenier in Zeewolde Centrum beschikt over allround tuinkennis. Zij kunnen tuinen aanleggen, onderhouden, renoveren of ontwerpen. Daarnaast beschikt Zeewolde over een aantal hoveniers met specialistische kennis op het gebied van boomverzorging en sierbestrating.

Veel voorkomende tuinklussen in Zeewolde Centrum

In Zeewolde komen een aantal tuinklussen veelvuldig voor. Hierbij kunt u denken aan:

 • een tuin onderhouden
 • tuinrenovatie
 • tuin winterklaar of voorjaar klaar maken
 • boomverzorging
 • vijveronderhoud
 • tuin afgraven, ophogen en egaliseren
 • tuin ontwerpen
 • ontwerpen van tuinen

Woont u in Zeewolde Centrum of vlakbij het centrum? Bent u op zoek naar een vakkundige hovenier voor uw tuin of balkon en bent u benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Maak dan gebruik van onze prijsvergelijker en ontvang geheel vrijblijvend de prijzen van hoveniers in Zeewolde Centrum.

Vergelijk hoveniers in Zeewolde per regio en wijk

Hoveniers in Zeewolde Noord

Zeewolde Noord is het noordelijk gedeelte van Zeewolde dat goed bereikbaar is via de N705 en de N707.

Wonen in Zeewolde Noord

Zeewolde Noord heeft meer ruimte dan de gebieden die in en rondom het centrum liggen. De laatste jaren is hier ook veel nieuwbouw gebouwd waardoor de buurt er fris en nieuw uitziet. Bekende wijken zijn bijvoorbeeld Hosterveld Noord, Parkkwartier, Bergkwartier, Vestingveld en Planetenveld. Bovendien zijn er in Zeewolde Noord verschillende grote bedrijven gevestigd. U vindt hier ook het Tuincentrum Oosteinde waar u mooie spullen voor uw tuin koopt.

Hoveniers in Zeewolde Noord

In Zeewolde Noord vindt u 4 allround hoveniers. Twee van de hoveniers zijn alleen ingeschreven in Zeewolde noord, maar hebben hun bedrijf elders gevestigd. De andere twee hoveniers hebben ook hun kantoor in Zeewolde Noord.

Tuinklussen in Zeewolde Noord

In Zeewolde noord komende de volgende tuinklussen vaak voor:

 • het egaliseren van grond
 • compleet ontwerp en tuinaanleg
 • schuttingen plaatsen

Bent u op zoek naar een hovenier in Zeewolde Noord voor een klus in uw tuin? Start uw prijsvergelijk en vind eenvoudig een geschikte hovenier.

hovenier Zeewolde

Hovenier Zeewolde? Vergelijk de prijzen van hoveniers in Zeewolde!

Start prijsvergelijk

Hoveniers in Zeewolde Zuid

Zeewolde zuid is het zuidelijke gedeelte van Zeewolde. De bekendste wijk is de Gildenveld. Uniek aan dit gebied is de aansluiting met Ermelo via de veerpont.

Wonen in Zeewolde zuid

In Zeewolde zuid vindt u voornamelijk ruim opgezette woonwijken en veel groen. Relatief gezien wonen hier de meeste kinderen die naar de school “de Wetering”, “de Zevenster” en “de richtingwijzer” gaan. Er is hier ook een vakantiepark en een camping te vinden.

Hoveniers in Zeewolde Zuid

De meeste hoveniers van Zeewolde zijn hier gevestigd. In totaal vindt u in Zeewolde Zuid 6 hoveniers die hier en in de directe omgeving van Zeewolde Zuid de tuinen verzorgen. Bij grotere projecten gebeurt het ook regelmatig dat deze hoveniers met elkaar samenwerken.

Tuinklussen in Zeewolde Zuid

Omdat Zeewolde Zuid ouder is dan Zeewolde noord vindt hier relatief meer tuinonderhoud plaats. Daarnaast worden hier de onderstaande klussen vaak uitgevoerd:

 • tuinrenovaties
 • boomverzorging (snoeien, kappen en verplanten)
 • tuinontwerp en tuinaanleg

Woont u in Zeewolde Zuid of in de omgeving van Zeewolde Zuid en zoekt u een vakkundige hovenier? Vind uw hovenier eenvoudig met onze prijsvergelijker. Start daarom meteen uw prijsvergelijk en ontvang geheel vrijblijvend de prijzen van hoveniers uit Zeewolde Zuid.

4257 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

2103

Opdrachten geplaatst

1754

Opdrachten uitgevoerd

1072

Vakkundige hoveniers

Alleen hoveniers met een geldige kvk inschrijving kunnen zich inschrijven. Bovendien worden de hoveniers continue gemonitord en zijn de meeste hoveniers aangesloten bij keurmerk brancheorganisaties.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk hoveniers uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.