Hovenier Utrecht

Een hovenier in Utrecht is via Vergelijkhoveniers.nl altijd snel gevonden. Hovenier telt 40 hoveniers. Dat is inclusief de hoveniers die zich naast het aanleggen en onderhouden van tuinen hebben gespecialiseerd in het ontwerpen van tuinen. Tevens zijn veel van de hoveniers gespecialiseerd in het verzorgen van bomen. Wij van Vergelijkhoveniers werken met de meeste in Utrecht samen. Daarmee bedoelen wij zowel de hoveniers die in de stad Utrecht als in de provincie van Utrecht werkzaam zijn.

Door het grote aanbod aan verschillende hoveniers in Utrecht bestaan er ook grote prijsverschillen. De ene hovenier hanteert een lage of zelfs een goedkope prijs terwijl de andere hovenier in het hogere segment actief is. Omdat wij met veruit de meeste hoveniers in Utrecht samenwerken kunt u Via Vergelijkhoveniers altijd op een eenvoudige en snelle manier de prijzen voor uw tuinklus vergelijken. Ons slimme systeem vindt altijd passende hoveniers die uw tuinklus kunnen uitvoeren.

Via de onderstaande link kunt u uw wensen kenbaar maken. Omschrijf uw klus zo duidelijk mogelijk. Op basis van uw wensen brengen wij uw aanvraag onder de aandacht bij de hoveniers in Utrecht. U ontvangt vervolgens de prijzen waarna u op een eenvoudige manier de prijzen geheel vrijblijvend met elkaar kunt vergelijken.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Goedkope hovenier Utrecht

Zoekt u een goedkope hovenier in Utrecht? Ook dan kunt u gebruik maken van onze gratis vergelijkingsdienst. Wij werken samen met verschillende betaalbare tot zeer goedkope hoveniers in Utrecht. Goedkoop betekent in dit geval niet dat de kwaliteit minder hoog is. Alle bedrijven met wie wij in Utrecht samenwerken bieden een hoge mate van kwaliteit. Niet alleen op het gebied van het geleverde werk, maar ook op het gebied van bijvoorbeeld de communicatie tussen u en de hovenier. De prijs ligt laag door onze grote afname bij deze hoveniers en de efficiënte wijze waarop zij te werk gaan. Door deze combinatie kunnen veel hoveniers in Utrecht hun diensten tegen zeer lage tarieven aanbieden. Voor u als consument is dat natuurlijk wel zo prettig. Zo betaalt u nooit te veel voor uw tuinklus en houdt u budget voor andere zaken over.

Heeft u een tuinklus in Utrecht en bent u opzoek naar een betrouwbare, professionele en tevens een goedkope hovenier in Utrecht? In dat geval kunnen wij het aanraden om via de onderstaande link een aanvraag in te dienen. Na het indienen van uw aanvraag kunt u op een eenvoudige manier de prijzen van goedkope hoveniers in Utrecht met elkaar vergelijken.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier gezocht Utrecht

De laatste jaren wordt er steeds vaker naar een hovenier gezocht in Utrecht. Dat heeft verschillende redenen. Allereerst gaat de welvaart vooruit. Consumenten hebben dan ook meer geld te besteden. Hierdoor worden er meer aankopen gedaan. Bijvoorbeeld op de woningmarkt. Doordat er meer woningen verkocht worden worden er meer bestaande tuinen gerenoveerd en worden er veel nieuwe tuinen aangelegd. Parallel daaraan stijgt de vraag naar het onderhouden van tuinen. In beide gevallen wordt er door consumenten dan vaak naar een hovenier gezocht.

Welk type hovenier er in Utrecht wordt gezocht is geheel afhankelijk van het type opdracht. Voor bijvoorbeeld het aanleggen van een tuin wordt er in de meeste gevallen naar een hovenier in Utrecht gezocht die zowel het ontwerp als de aanleg van de tuin op zich kan nemen. Voor het kappen van een boom zal eerder naar een hovenier op het gebied van boomverzorging gezocht worden en voor het aanleggen van een vijver wordt er meestal naar een hovenier gezocht die zich heeft toegespitst op het aanleggen van vijvers.

Heeft u in Utrecht naar een hovenier gezocht, maar nog geen passende hovenier gevonden? Met onze vergelijkingsdienst brengen wij u binnen een mum van tijd in contact met een hovenier in Utrecht die uw specifieke tuinklus voor u kan uitvoeren. Via de onderstaande link kunt u al uw wensen kenbaar maken. Wij brengen uw aanvraag vervolgens onder de aandacht bij de hoveniers in Utrecht die uw tuinklus kunnen uitvoeren. U kunt vervolgens geheel vrijblijvend en op een zeer laagdrempelige manier de prijzen vergelijken. Zo bespaart u al snel 40% op de totale kosten van uw tuinklus.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Goede hovenier Utrecht

Een goede hovenier in Utrecht is via Vergelijkhoveniers.nl binnen handbereik. Wij werken in Utrecht samen met tientallen goede hoveniers. Deze hebben wij dus alvast voor u geselecteerd. Bij die selectie hebben wij een aantal criteria meegenomen. Want wat maakt een hovenier nu een goede hovenier? Naar ons idee is een goede hovenier een hovenier die goed communiceert, een eerlijk tarief hanteert en hoogwaardige kwaliteit levert. Door dit te onderzoeken hebben wij in Utrecht vele goede hoveniers gevonden met wie wij een samenwerking zijn aangegaan. Sommige van die hoveniers zijn tevens in het bezit van een keurmerk. Deze keurmerk hoveniers hebben beschikken bijvoorbeeld over het Groenkeur en / of het tuinkeur.

De reden dat wij met zowel keurmerk hoveniers als met niet keurmerk hoveniers samenwerken is dat een keurmerk niet lijdend is voor de kwaliteit van het geleverde werk. Zo kijken keurmerken voornamelijk naar het traject voorafgaand aan de opdracht terwijl wij de geleverde kwaliteit en de klanttevredenheid achter minimaal net zo belangrijk vinden.

Zoekt u voor een tuinklus een goede hovenier in Utrecht? Wij brengen u vrijblijvend in contact met goede hoveniers in Utrecht en omstreken. Via de onderstaande link komt u op een pagina waar u uw tuinklus kunt toelichten. Nadat u uw aanvraag ingediend heeft brengen wij uw aanvraag onder de aandacht bij goede hoveniers in Utrecht en omstreken. U kunt vervolgens vrijblijvend de prijzen vergelijken en zelf bepalen of u de opdracht door wilt zetten of niet.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier omgeving Utrecht

In de omgeving van Utrecht zijn veel hoveniers gevestigd. Hoveniers die u kunt inhuren voor het ontwerpen van een tuin, het aanleggen van een tuin, het renoveren van een tuin of het onderhouden van een tuin. Daarnaast vindt u in de omgeving van Utrecht tal van hoveniers die gevestigd zijn in het verzorgen van bomen. Om u een idee te geven waar deze hoveniers in de omgeving van Utrecht gevestigd zijn geven wij u bij deze een overzicht van de steden, plaatsen en dorpen.Zo zijn de hoveniers in de omgeving van Utrecht gevestigd in:

’t Goy, Abcoude, Achterveld, Amerongen, Amersfoort, Amstelhoek, Austerlitz, Baambrugge, Baarn, Benschop, Bilthoven, Breukelen, Bunnik, Bunschoten-Spakenburg, Cothen, De bilt, De Hoef, De Meern, Den dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Eemdijk, Eemnes, Elst, Everdingen, Groenekan, Harmelen, Hollandsche Rading, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, Huis ter heide, IJsselstein, Kamerik, Kockengen, Lage Vuursche, Langbroek, Leersum, Leusden, Linschoten, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Lopik, Maarn, Maarsbergen, Maarssen, Maartensdijk,
Mijdrecht, Montfoort, Nieuwegein, Nieuwersluis, Nigtevecht, Odijk, Oud-Zuilen, Oudewater, Overberg, Polsbroek, Renswoude, Rhenen, Schalkwijk, Snelrewaard, Soest, Soesterberg, Stoutenburg,
Tienhoven, Tull en ’t waal, Veenendaal, Vianen, Vinkeveen, Vleuten, Vreeland, Waverveen, Werkhoven, Westbroek, Wijk bij Duurstede, Wilnis, Woerden, Woudenberg, Zegveld en in Zeist.

Zoekt u ook een hovenier in de omgeving van Utrecht? Plaats via de onderstaande link vrijblijvend uw klus en ontvang van meerdere hoveniers in Utrecht de prijs voor uw klus zodat u de prijzen kunt vergelijken.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier provincie Utrecht

In totaal zijn er in de provincie van Utrecht 678 hoveniers actief. Dat is inclusief tuinarchitecten, adviesbureaus en boomverzorgingsbedrijven. De provincie Utrecht telt bijna het grootste aantal hoveniers van Nederland. Dat komt vooral door de centrale ligging van de provincie Utrecht. Door de centrale ligging van de provincie Utrecht is het voor veel hoveniers aantrekkelijk om zich daar te vestigen. Vanuit de provincie Utrecht is het namelijk eenvoudig om vrijwel alle delen van het land snel te bereiken. Omdat er in Utrecht veel hoveniers gevestigd zijn en het aanbod aan expertise breed is is het vinden van een hovenier vrij eenvoudig. Een bijkomstig voordeel van het grote aanbod aan hoveniers is is dat de concurrentie in Utrecht tussen de verschillende hoveniers groot is waardoor de prijs relatief gezien laag is.

Wilt u op een snelle manier in contact komen met een hovenier in Utrecht? Wilt u voor uw specifieke tuinklus de prijzen van hoveniers in de Utrecht met elkaar vergelijken? Door op de onderstaande link te klikken komt u op een pagina uit waar u uw tuinklus kunt omschrijven. Wij brengen uw aanvraag automatisch onder de aandacht bij hoveniers in de provincie Utrecht zodat u vervolgens de prijzen kunt vergelijken.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier Utrecht stadstuin

In Utrecht zijn veel stadstuinen te vinden. Het is dan ook niet vreemd dat in Utrecht de vraag naar hoveniers voor het aanleggen, renoveren of onderhouden van een stadstuin relatief gezien hoog is. Stadstuinen zijn er in verschillende soorten en maten. Van grote tot kleine stadstuinen. Bij Vergelijkhoveniers.nl werken wij samen met veel hoveniers in Utrecht die specialist zijn op het gebied van stadstuinen. Gelukkig maar, want het aanleggen, renoveren of het onderhouden van een stadstuin vraagt om een andere aanpak dan een ander type tuin. Doorgaans is er in een stadstuin namelijk minder veel ruimte dan bij bijvoorbeeld een tuin van een landelijke woning.

Zoekt u in Utrecht naar een specialistische hovenier voor het aanleggen, renoveren of onderhouden van een stadstuin? Plaats via de onderstaande link een aanvraag en ontvang van meerdere hoveniers een geheel vrijblijvend aanbod. U kunt vervolgens geheel vrijblijvend de prijzen vergelijken.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier Utrecht kunstgras

Kunstgras wordt in Utrecht steeds populairder. Dat zien wij vooral aan de toenemende vraag naar hoveniers die het kunstgras kunnen aanleggen. Uiteraard speelt daarbij mee dat gazon van kunstgras geen onderhoud vergt. Het kunstgras gazon staat er het hele jaar mooi bij. Kunstgras wordt in Utrecht dan ook vooral toegepast in onderhoudsvrije tuinen. Het mooie van de meeste soorten kunstgras is dat het vrijwel niet van echt te onderscheiden is. Het is dan ook niet wonderlijk dat steeds meer consumenten in Utrecht kiezen voor het aanleggen van een mooi groen kunstgras gazon.

Bent u op zoek naar een hovenier in Utrecht die voor u een mooi kunstgras gazon kan aanleggen en wilt u geheel vrijblijvend de prijzen vergelijken? Via de onderstaande link kunt u een aanvraag indienen. Wij brengen uw aanvraag onder de aandacht bij hoveniers in Utrecht die voor u een mooi kunstgras gazon kunnen aanleggen. U kunt vervolgens de prijzen vergelijken en vrijblijvend besluiten of u de opdracht door wilt zetten.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Werkzaamheden Hovenier Utrecht

Er zijn verschillende werkzaamheden die u door een hovenier in Utrecht kunt laten uitvoeren. Wij hebben de meest voorkomende werkzaamheden voor u in een overzicht geplaatst. Wilt u andere werkzaamheden laten verrichten die hieronder niet benoemd zijn? Geen probleem. Ook in dat geval kunt u altijd een aanvraag indienen en de prijzen voor uw wensen vergelijken.

Hovenier Utrecht – Tuinontwerp maken

Het laten maken van een tuinontwerp bestaat uit verschillende werkzaamheden en verschillende fasen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Tuinadvies
 • Een tuinontwerp maken
 • Eventueel een onderhoudsplan opstellen en het maken van zaken zoals een beplantingsplan of een verlichtingsplan

Wilt u uw tuin laten ontwerpen door een hovenier in Utrecht en de prijzen vergelijken?

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier Utrecht – Tuinaanleg verzorgen

Ook de tuinaanleg bestaat uit verschillende werkzaamheden. Eventueel kunt u sommige werkzaamheden samen met de hovenier uitvoeren of u kiest ervoor om alles door de hovenier te laten doen. Denk bij werkzaamheden op het gebied van tuinaanleg aan bijvoorbeeld:

 • Uw tuin leeghalen van uw tuin en het afvoeren van tuinafval
 • Diverse grondwerkzaamheden en grondverzet zoals bijvoorbeeld het uitgraven van uw tuin
 • De afwatering aanleggen
 • Uw tuin egaliseren
 • Tot slot uw tuin aanleggen

Wilt u uw tuin laten aanleggen door een hovenier in Utrecht en de prijzen vergelijken?

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier Utrecht – Tuin renoveren

Uw kunt een hovenier in Utrecht inhuren om uw tuin te laten renoveren. Bij een tuinrenovatie kunt u aan verschillende werkzaamheden denken. Hieronder hebben wij een overzicht met werkzaamheden die onder het renoveren van een tuin vallen.

 • Uw tuin ophogen of bijvoorbeeld verlagen
 • Een schutting plaatsen of bijvoorbeeld een schutting verwijderen
 • Een muur bouwen / een muur verwijderen
 • Coniferen planten / uw coniferen verwijderen
 • Een boom planten
 • Een boom verwijderen / boom velen / boom kappen en boom afvoeren
 • Een boomstronk verwijderen
 • Een boom verplaatsen / boom verplanten
 • Een pergola plaatsen / uw pergola verwijderen
 • Een veranda plaatsen / een veranda verwijderen
 • Een overkapping bouwen / een overkapping verwijderen
 • Een tuinpad aanleggen / een tuinpad verwijderen
 • Een grindpad aanleggen / een grindpad verwijderen
 • Een terras aanleggen / een terras verwijderen
 • Houten vlonders leggen / houten vlonders verwijderen
 • Tegels leggen /  sierbestrating leggen / tuinbestrating leggen
 • Tegels verwijderen / tuinbestrating verwijderen
 • Een border aanleggen / een border verwijderen
 • Een gazon aanleggen / graszoden leggen / een grasveld zaaien
 • Kunstgras aanleggen / kunstgras verwijderen
 • Een vijver aanleggen / een vijver verwijderen
 • Een waterval plaatsen / een waterval verwijderen
 • Een fontein plaatsen / een fontein verwijderen
 • Een tuinhuisje bouwen / een tuinhuisje afbreken
 • Een schuur bouwen / een schuur afbreken
 • Opberghok bouwen / een opberghok verwijderen
 • Een speeltoestel bouwen / een speeltoestel verwijderen
 • Een zwembad plaatsen /een zwembad verwijderen
 • Een jacuzzi plaatsen / een jacuzzi verwijderen
 • Een sauna bouwen / een sauna verwijderen
 • Damwanden plaatsen / verwijderen
 • Tuinverlichting aanbrengen / verwijderen
 • Grond afvoeren

Wilt u uw tuin laten renoveren door een hovenier in Utrecht en de prijzen vergelijken?

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier Utrecht – Tuin onderhouden

 • Uw tuin onderhouden door bijvoorbeeld schoffelen, harken, bemesten, schoonmaken, beregenen, sneeuwvrij maken, bladeren verwijderen, onkruid verwijderen, mos verwijden, gladheidsbestrijding, bomen snoeien, planten snoeien, coniferen snoeien, struiken snoeien, overhangende takken snoeien, een voorjaarsbeurt (tuin zomer klaar maken), een najaarsbeurt (tuin winter klaar maken), gazon onderhouden, vijver onderhouden, planten vervangen, tuinmeubelen en tuingereedschap onderhouden, damwanden onderhouden, schutting onderhouden, tuinpaden of grindpaden onderhouden, tuinverlichting onderhouden of irrigatiesysteem onderhouden
 • Een onderhoudscontract opstellen
 • Het bestrijden van bijvoorbeeld ziekten, plagen en insecten

Wilt u uw tuin laten onderhouden door een hovenier in Utrecht en de prijzen vergelijken?

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

4257 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

2103

Opdrachten geplaatst

1754

Opdrachten uitgevoerd

1072

Vakkundige hoveniers

Alleen hoveniers met een geldige kvk inschrijving kunnen zich inschrijven. Bovendien worden de hoveniers continue gemonitord en zijn de meeste hoveniers aangesloten bij keurmerk brancheorganisaties.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk hoveniers uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.