Hovenier Purmerend

Zit u met een tuinklus in uw maag en zoekt u een betrouwbare, vakkundige en professionele hovenier in Purmerend? In dat geval verwelkomen wij graag op Vergelijkhoveniers.nl. Hier vindt u namelijk altijd een hovenier in Purmerend die uw zorgen uit handen neemt. Daarvoor werken wij samen met een groot aantal hoveniers. Zo zijn er in Purmerend ruim 20 hoveniers bij onze dienst aangesloten.

Wij bieden u de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend de prijzen van hoveniers in Purmerend met elkaar te vergelijken. Door de prijzen te vergelijken kunt u namelijk flink op de kosten voor uw tuinklus besparen. Daarbij is het goed om te weten dat de hoveniers zich niet alleen beperken tot tuinen. Ook voor dakterras, daktuin of balkon kunt u altijd uw klus plaatsen. Het maakt daarbij ook niet uit of het om een kleine of een grote klus gaat. De hoveniers uit Purmerend die bij ons zijn aangesloten zijn zeer enthousiast en voeren het werk graag voor u uit.

Zoekt u een goede hovenier in Purmerend voor uw tuinklus? Plaats uw opdracht via de onderstaande link en vergelijk de prijzen!

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier Purmerend prijs

De prijs van een hovenier in Purmerend is van verschillende factoren afhankelijk. Daarbij werkt de ene hovenier op basis van een uurprijs terwijl de andere hovenier op basis van een gespecificeerde offerte aan de slag gaat. Prijsverschillen tussen de hoveniers in Purmerend kunnen van tuinklus tot tuinklus dan ook aanzienlijk zijn. Dat komt niet alleen door het uurtarief van de hovenier. Er zijn nog meer zaken die de prijs beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • De omvang van de klus
 • De complexiteit van de klus
 • Of de klus in zijn geheel of gedeeltelijk wordt uitbesteed
 • De bereikbaarheid van uw tuin
 • De gekozen materialen

Wilt u graag weten wat de prijs voor uw tuinklus is? Via de onderstaande link kunt u uw klus plaatsen en ontvangt u de prijzen van hoveniers uit Purmerend!

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Tip: bespaar tot 40% op de kosten van een hovenier in Purmerend

U kunt bij ons tot ongeveer 40% op de kosten besparen voor het inhuren van een hovenier in Purmerend. Dat kunt u doen door gebruik te maken van onze prijsvergelijktool. Het slimme systeem zorgt ervoor dat u de prijzen van hoveniers uit Purmerend ontvangt die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van uw type tuinklus. U ontvangt dus perfect afgestemde matches. Daarbij weten de hoveniers dat zij niet de enige zijn die meedingen. Door de concurrentie zullen zij genoodzaakt zijn om een lagere prijs te bieden. Daardoor ontstaan er flinke prijsverschillen die kunnen oplopen tot 40%. Een flink kostenbesparing dus!

Wilt u tot 40% op de kosten van een hovenier in Purmerend besparen? Plaats uw klus via de onderstaande link en vergelijk de prijzen!

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Werkzaamheden hovenier Purmerend

Hoveniers zijn de aangewezen partij voor een tuinklus. Zij kunnen een tuinklus van A tot Z voor u uitvoeren of een deel van de klus. Het is net wat u wenst. Veel hoveniers zijn vandaag de dag fullservice hoveniersbedrijven. Zo kunt u een hovenier in Purmerend inhuren voor uw tuinontwerp, het verzorgen van uw tuinaanleg, het renoveren van uw tuin of het onderhouden van uw tuin.

Hovenier Purmerend – het ontwerpen van uw nieuwe tuin

Een mooie tuin begint bij het ontwerpen van uw tuin. Gelukkig is dat tegenwoordig helemaal niet meer duur. Door uw tuin te laten ontwerpen door een hovenier in Purmerend wordt uw tuin visueel. Daarnaast vormt het tuinontwerp meteen het technische plan voor de hovenier om uw tuin aan te leggen. Uw tuin ontwerpen bestaat uit de volgende fasen:

 • Het eerste gesprek met de hovenier, uw tuin wordt bekeken en opgemeten, u vertelt uw wensen en de hovenier voorziet u van tuinideeën en professioneel tuinadvies
 • Op basis van alle informatie zal de hovenier een voorlopig tuinontwerp voor u maken en deze met u bespreken
 • De laatste puntjes worden op de i gezet waarna de hovenier uw definitieve tuinontwerp maakt
 • Optioneel zijn vaak het laten maken van een beplantingsplan, een onderhoudsplan en een verlichtingsplan

Bent u op zoek naar een hovenier in Purmerend die een prachtig mooie tuin voor u kan ontwerpen? Plaats uw klus via de onderstaande link en vergelijk de prijzen!

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier Purmerend – uw nieuwe tuin aanleggen

Zodra het tuinontwerp is goedgekeurd kunt u uw nieuwe tuin door de hovenier in Purmerend laten aanleggen. Voor het aanleggen van een tuin heeft een hovenier, afhankelijk van de grootte van uw tuin en de complexiteit van uw wensen, enkele dagen tot enkele weken nodig. Hieronder volgt een overzicht van het tuinaanleg proces:

 • De hovenier zal beginnen met het leeghalen van uw tuin
 • Vervolgens wordt het tuinafval voor u afgevoerd
 • Uw tuin wordt afgegraven en opnieuw opgehoogd met zand voor de bestrating en met tuinaarde voor het groen
 • De hovenier zal uw tuin egaliseren inclusief het aanleggen van een afschot (de afwatering)
 • Tot slot zal de hovenier uw tuin aanleggen

Zoekt u in Purmerend een hovenier die uw nieuwe tuin aanleggen? Plaats uw klus via de onderstaande link en vergelijk de prijzen!

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier Purmerend – uw tuin renoveren

Als tegenhanger voor het aanleggen van een nieuwe tuin bestaat er de mogelijkheid om uw bestaande tuin te renoveren. Dat houdt in dat uw bestaande tuin dusdanig wordt veranderd dat deze een totaal nieuwe uitstraling krijgt. Vaak worden er bij een tuinrenovatie één of meerdere grote aanpassingen doorgevoerd. Het grote voordeel van een tuinrenovatie is dat het kostentechnisch gezien een stuk aantrekkelijker is dan het aanleggen van een nieuwe tuin. U kunt uw tuin op de onderstaande manieren laten renoveren:

 • Door het aanplanten, verplanten of het kappen / vellen van een boom
 • Een boomstronk te laten verwijderen
 • Door tuinverlichting te laten installeren, vervangen of bijvoorbeeld te verwijderen
 • U kunt uw tuin laten ophogen of juist laten verlagen
 • Door het laten aanleggen, bouwen, vervangen, leggen, plaatsen of verwijderen van bijvoorbeeld een zwemvijver, vijver, steiger, damwanden, zwembad, sauna, jacuzzi, speeltoestel, fontein, waterval, tuinbestrating, zitkuil, tuintegels, grindpad, sierbestrating, keien, houten vlonders, terras, tuinpad, oprit, border, kunstgras, gazon, opberghok, schuur, carport, schutting, coniferen, muur, tuinhuisje, overkapping, veranda of pergola

Bent u op zoek naar een hovenier in Purmerend die uw tuin deels of in zijn geheel kan renoveren? In dat geval kunt u via de onderstaande link uw aanvraag plaatsen en de prijzen voor uw tuinklus vergelijken.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier Purmerend – uw tuin onderhouden

Het tuinonderhoud bestaat vaak uit lichte en eenvoudige werkzaamheden, maar tuinonderhoud vraagt soms ook op expertise. Een hovenier in Purmerend is in beide gevallen in te huren. De hovenier in Purmerend kan bijvoorbeeld de onderstaande werkzaamheden voor u uitvoeren:

 • Uw tuin flink schoonmaken door bijvoorbeeld het terras te reinigen, bladeren, sneeuw, mos en onkruid te verwijderen, uw tuin te harken, te schoffelen, te bemesten en te beregenen
 • Snoeiwerkzaamheden zoals uw bomen, planten, struiken, coniferen, overhangende takken en ander groen in uw tuin te snoeien
 • Het bestrijden van gladheid, plagen, ziekten en insecten
 • Uw tuin voorjaar klaar maken of bijvoorbeeld winter klaar maken
 • Het onderhoud aan uw tuinpaden, schutting, grasveld, tuinmeubelen, tuingereedschap, tuinverlichting, damwanden en irrigatiesysteem

Wilt u uw tuin eenmalig of periodiek laten onderhouden en daar een hovenier voor inhuren? Via de onderstaande link kunt u uw opdracht plaatsen en de prijzen vergelijken!

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hoveniers omgeving Purmerend

Er zijn veel hoveniers in de omgeving van Purmerend gevestigd. Dat is natuurlijk positief, aangezien daardoor het totale aanbod aan hoveniers toeneemt. Veel van deze hoveniers zijn ook in Purmerend zelf werkzaam. Daarnaast voeren zij klussen uit in de omringende woonplaatsen van Purmerend. Wij werken bijvoorbeeld samen met hoveniers die zijn gevestigd in Ilpendam, Volendam, Den Ilp, Amsterdam, Zaandam, Wormer, Krommenie, Assendelft, Zaandijk, Zuidoostbeemster, Spijkerboor en Oosthuizen.

Zowel voor de hoveniers in Purmerend als voor de hoveniers uit de omgeving van Purmerend is het geen enkel probleem om een aantal kilometers te rijden om vervolgens uw tuinklus uit te voeren. U kunt dan ook voor uw tuinklus in de omgeving van Purmerend hier de prijzen vergelijken.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

4257 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

2103

Opdrachten geplaatst

1754

Opdrachten uitgevoerd

1072

Vakkundige hoveniers

Alleen hoveniers met een geldige kvk inschrijving kunnen zich inschrijven. Bovendien worden de hoveniers continue gemonitord en zijn de meeste hoveniers aangesloten bij keurmerk brancheorganisaties.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk hoveniers uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.