Hovenier Nijmegen

Een hovenier in Nijmegen is met de vergelijktool van Vergelijkhoveniers.nl altijd snel gevonden. Welkom! Met ruim 40 hoveniers die in Nijmegen gevestigd zijn en bij onze dienst zijn aangesloten bieden wij u het complete aanbod. Voor ieder type tuinklus kunt u hier dan ook een hovenier in Nijmegen vinden die graag de tuinklus voor u uit handen neemt. Het gaat daarbij om professionele en betrouwbare hoveniers met een schat aan kennis, ervaring en expertise. Veel van deze hoveniers zijn dan ook aangesloten bij de bekende keurmerken zoals het Groenkeur, het Tuinkeur, VHG en European Treeworker.

Om op een snelle en laagdrempelige manier met een hovenier in Nijmegen in contact te komen kunnen wij het aanbevelen om een aanvraag in te dienen. Dat kan via de onderstaande link. U kunt vervolgens precies omschrijven wat uw wensen zijn en waar u naar op zoek bent. Ons slimme systeem brengt uw aanvraag vervolgens onder de aandacht bij de hoveniers die het best op uw aanvraag aansluiten. U ontvangt tot slot de prijzen die u geheel vrijblijvend kunt vergelijken.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hoveniers Nijmegen en omgeving

U zit hier ook goed voor een hovenier omgeving Nijmegen. In de regio van Nijmegen zijn namelijk meerdere hoveniers gevestigd. Hoveniers met verschillende specialisaties, maar natuurlijk ook de allround hoveniers. Deze hoveniers zijn werkzaam in hun eigen woonplaats en in Nijmegen zelf. Het is voor de hoveniers dan geen enkel probleem om naar uw bestemming te rijden en de tuinklus voor u uitvoeren. De hoveniers zijn bijvoorbeeld gevestigd in Wijchen, Nederasselt, Escharen, Beers, Cuijk, Groesbeek, Haalderen, Bemmel, Elst, Leuth, Beek-Ubbergen, Groesbeek, Hernen, Winssen, Ewijk en Andelst.

Vaak zijn de eigen woonplaatsen van deze hoveniers te klein om van rond te komen. In de meeste gevallen is hun werkgebied dan ook een stuk groter dan alleen hun eigen woonplaats. Zo zijn de meeste hoveniers ook actief in hun eigen omringende woonplaatsen, waaronder Nijmegen, actief.

Zoekt u een hovenier in Nijmegen en omgeving? In dat geval kunt u via de onderstaande link uw wensen omschrijven. Na het indienen van uw aanvraag ontvangt u de prijzen voor uw tuinklus en kunt u op een zeer eenvoudige manier de prijzen vergelijken.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Goedkope hovenier Nijmegen

Door via Vergelijkhoveniers.nl de prijzen van hoveniers in Nijmegen te vergelijken bespaart u al snel tot 40% op de kosten voor het inhuren van een hovenier. Een kostenbesparing van 40% lijkt misschien overdreven, maar in de praktijk komt dit zeer vaak voor. Door kosten te besparen houdt u budget over voor uw andere wensen en dat is natuurlijk wel zo prettig. Daarbij is het goed om te weten dat wij de goedkope en de goedkoopste hoveniers in Nijmegen alvast voor u geselecteerd hebben. Om dit zelf uit te zoeken zou u veel tijd hebben gekost. Door onze intensieve samenwerking met de hoveniers in Nijmegen weten wij inmiddels precies welke hoveniers goedkoop zijn en welke hoveniers zich op een duurder segment richten. Die kennis delen wij graag met u.

Kortom, zoekt u een goedkope hovenier in Nijmegen en wilt u tot 40% op de kosten voor uw tuinklus besparen? Plaats uw aanvraag via de onderstaande link en vergelijk de prijzen.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Werkzaamheden hovenier Nijmegen

Een hovenier in Nijmegen is eigenlijk voor alle klussen rondom het huis in te huren. Al uw wensen voor uw voortuin, de achtertuin, een zijtuin, het dakterras of een balkon zijn door een hovenier te realiseren. De werkzaamheden die een hovenier in Nijmegen voor u kan uitvoeren zijn te verdelen in 4 categorieën die wij hieronder zullen toelichten, namelijk:

 • Tuinonderhoud
 • Tuinrenovatie
 • Tuinontwerp
 • Tuinaanleg

Hovenier Nijmegen – het tuinonderhoud

Een bestaande tuin zal onderhoud nodig hebben en een hovenier in Nijmegen wilt dat graag voor u uitvoeren. Vanzelfsprekend zal de ene tuin meer onderhoud vragen dan de andere tuin. Zo zal een onderhoudsvriendelijke tuin vaak alleen schoongemaakt moeten worden terwijl een natuurlijke tuin meer onderhoud op het gebied van plantverzorging en boomverzorging vraagt. Uw kunt uw tuinonderhoud eenmalig uitbesteden of indien gewenst kunt u een onderhoudscontract laten opstellen. Het onderhoud aan uw tuin wordt tuinonderhoud genoemd en bestaat uit verschillende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Uw tuin een voorjaarsbeurt geven (de tuin voorjaar klaar maken) of bijvoorbeeld uw tuin een najaarsbeurt geven (uw tuin winter klaar maken)
 • Het snoeien van bijvoorbeeld uw bomen, overhangende takken, planten, struiken en coniferen
 • Bladeren verwijderen, sneeuw verwijderen, maar ook het mos en onkruid verwijderen
 • De tuin en uw terras een grote schoonmaakbeurt geven
 • Algemeen tuinonderhoud zoals het harken, schoffelen, bemesten en beregenen van uw tuin
 • Gladheid bestrijden
 • Het bestrijden van plagen zoals ziekten, infecties en insecten
 • Het onderhoud aan uw tuinpaden, gazon, vijver, tuinmeubelen, tuingereedschap, schuttingen, tuinverlichting, het irrigatiesysteem en damwanden

Wilt u uw tuin laten onderhouden door een professionele hovenier uit Nijmegen? Vergelijk via de onderstaande link vrijblijvend de prijzen!

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier Nijmegen – een tuinrenovatie

Soms is het nodig om een tuin grondig aan te pakken, maar niet een compleet nieuwe tuin aan te leggen. In zo’n geval kan de tuin gerenoveerd worden en een hovenier in Nijmegen kan u daar bij helpen. Natuurlijk is het mogelijk om een tuin op verschillende manieren te renoveren. Bijvoorbeeld door een schutting te plaatsen, een boomstronk te verwijderen en de vrijgekomen grond opnieuw te bestraten. Om u een idee te geven welke werkzaamheden er op het gebied van een tuinrenovatie uitgevoerd kunnen worden vindt u hieronder een overzicht aan werkzaamheden:

 • Een boom aanplanten, verplanten of bijvoorbeeld verwijderen door deze te kappen of te vellen en de boomstronk te verwijderen
 • Uw tuin ophogen of juist verlagen
 • Het leggen, installeren, bouwen, plaatsen, aanleggen, vervangen of verwijderen van bijvoorbeeld de tuinverlichting, het gazon, een border, het kunstgras, de coniferenhaag, een schutting, muur, vijver, fontein, waterval, damwanden, steiger, carport, pergola, veranda, overkapping, tuinhuisje, schuur, opberghok, speeltoestel, zitkuil, zwemvijver, zwembad, sauna, jacuzzi, terras, sierbestrating, grindpad, houten vlonders, keien of tuintegels.

Zoekt u een hovenier in Nijmegen die uw tuin kan renoveren? Plaats uw klus via de onderstaande link en vergelijk de prijzen!

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier Nijmegen – het ontwerpen van een nieuwe tuin

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? In dat geval zult u een mooi tuinontwerp nodig hebben. Een hovenier in Nijmegen kan voor u een prachtig mooie nieuwe tuin ontwerpen. Daarbij is het goed om te weten dat het maken van een tuinontwerp tegenwoordig helemaal niet meer zo duur is. U heeft vaak al een tuinontwerp vanaf 150 euro. Om u een idee te geven hoe het proces van een tuin ontwerpen in zijn werk gaat zullen wij dat hieronder toelichten.

 • Een tuinontwerp begint bij een kennismakingsgesprek waarbij u uw wensen deelt en de ontwerper u van tuinadvies voorziet
 • Op basis van uw wensen zal er een voorlopig tuinontwerp gemaakt worden
 • Na uw akkoord zal het definitieve tuinontwerp gemaakt worden, eventueel aangevuld met een beplatingsplan, een verlichtingsplan en een onderhoudsplan

Laat een hovenier in Nijmegen een prachtig mooie tuin voor u ontwerpen. Via de onderstaande link kunt u uw wensen kenbaar maken en de prijzen van hoveniers uit Nijmegen vergelijken.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier Nijmegen – uw nieuwe tuin aanleggen

Een hovenier in Nijmegen kan voor u uw nieuwe tuin aanleggen. Uiteraard is het ook mogelijk om de werkzaamheden te verdelen. Sommige werkzaamheden kunt u namelijk misschien wel zelf uitvoeren terwijl andere werkzaamheden beter door de hovenier uitgevoerd kunnen worden. Toch kiezen veel opdrachtgevers ervoor om hun nieuwe tuin van A tot Z aan te laten leggen. Het is net wat u wenst. Hieronder ziet u een overzicht met de werkzaamheden die bij een tuinaanleg komen kijken.

 • Indien uw tuin nog niet kaal is zal uw tuin leeg geruimd moeten worden en wordt het tuinafval afgevoerd
 • Vervolgens zullen er diverse graafwerkzaamheden uitgevoerd en zal er waar nodig zand en tuinaarde aangevuld worden
 • De afwatering wordt geregeld, eventueel wordt er een irrigatiesysteem aangelegd en de tuin wordt geëgaliseerd
 • Tot slot wordt uw tuin aangelegd

Zoekt u een hovenier Nijmegen die voor u mooie nieuwe tuin kan aanleggen? Via de onderstaande link kunt u de prijzen van hoveniers uit Nijmegen met elkaar vergelijken.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

4257 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

2103

Opdrachten geplaatst

1754

Opdrachten uitgevoerd

1072

Vakkundige hoveniers

Alleen hoveniers met een geldige kvk inschrijving kunnen zich inschrijven. Bovendien worden de hoveniers continue gemonitord en zijn de meeste hoveniers aangesloten bij keurmerk brancheorganisaties.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk hoveniers uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.