Hovenier Leeuwarden

Bent u op zoek naar een hovenier in Leeuwarden? In dat geval hoeft u niet meer verder te zoeken. Wij werken samen met ruim 15 hoveniers in Leeuwarden. Deze hoveniers voeren uw tuinklus graag hoogwaardig voor u uit en dat tegen een zeer scherp tarief. Hoge kwaliteit voor een lage prijs dus. Zo zorgen wij ervoor dat u zorgeloos van uw tuin kunt genieten. En dat is naar ons idee belangrijk. Iedere tuin verdient dan ook de nodige aandacht.

Om iedere opdrachtgever van dienst te kunnen zijn werken wij in Leeuwarden samen met verschillende soorten hoveniers. Denk bijvoorbeeld aan allround hoveniers, tuinontwerpers, boomverzorgers, schuttingbouwers, vijverexperts en stratenmakers. Voor iedere discipline werken wij samen met de juiste hoveniers in Leeuwarden. Het is dan ook mogelijk om voor ieder type tuinklus hier de prijzen te vergelijken.

Wilt u de prijzen van hoveniers in Leeuwarden vergelijken? Plaats uw klus via de onderstaande link en vergelijk vrijblijvend de prijzen!

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Goedkope hovenier Leeuwarden

Zoekt u een goedkope hovenier in Leeuwarden? Wij brengen u graag in contact met deze goedkope hoveniers. Inmiddels werken wij zodanig intensief samen met hoveniers in Leeuwarden en omstreken dat wij exact weten welke hovenier goedkoop aanbiedt, maar wel een zeer hoge mate van kwaliteit levert. Op die manier realiseren wij de perfecte prijs- kwaliteit verhouding voor u. Daarnaast kunt u bij ons een extra 40% op de kosten voor het inhuren van een hovenier besparen. Dat kunt u doen door gebruik te maken van onze vrijblijvende prijsvergelijktool.

De prijzen voor een gemiddelde tuinklus kunnen enorm verschillen. Prijsverschillen van rond de 40% zien wij dan ook regelmatig voorbij komen. Daarmee kan er geconcludeerd worden dat het vergelijken van de prijzen dus loont.

Omdat het aanvragen van offertes bij verschillende hoveniers in Leeuwarden te veel tijd kost is het mogelijk om hier op een eenvoudige manier de prijzen te vergelijken. Voor een prijsvergelijk hoeft u namelijk slechts één aanvraag in te dienen. Uw aanvraag wordt na het indienen automatisch onder de aandacht gebracht bij de juiste hoveniers in Leeuwarden. Vervolgens ontvangt u de prijzen die u vrijblijvend kunt vergelijken.

Wilt u niet te veel voor uw tuinklus betalen? Vind uw goedkope hovenier in Leeuwarden via Vergelijkhoveniers.nl. Via de onderstaande link kunt u de prijzen vergelijken.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier Leeuwarden prijs

Hoveniers leveren maatwerk. Zo ook in Leeuwarden. Dat betekent dat iedere klus uniek is. Of het nu gaat om een tuin ontwerpen, een tuin aanleggen, een tuin renoveren of een tuin onderhouden. Helaas is het bij maatwerk zo dat er geen vaste prijs bestaat. Dat maakt het ook meteen lastig om prijzen te noemen. Per tuinklus is het voor een hovenier noodzakelijk om de juiste informatie van u te verkrijgen. Op basis daarvan kan de hovenier namelijk de prijs voor u berekenen.

Wel kunnen wij u informeren over de factoren die bij het berekenen van de prijs een rol spelen, namelijk:

 • De bereikbaarheid van uw voortuin, achtertuin of zijtuin
 • De complexiteit van de opdracht
 • De kwaliteit van het gekozen materiaal
 • Het begrootte aantal uren
 • Het uurtarief van de hovenier

Wilt u een hovenier in Leeuwarden een tuinklus laten uitvoeren? U kunt via de onderstaande link speciaal voor uw tuinklus de prijzen vergelijken.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Werkzaamheden hovenier Leeuwarden

De hoveniers die in Leeuwarden gevestigd zijn en bij ons zijn aangesloten nemen u graag het werk uit handen. Of uw tuin nu groot, middelgroot of klein is en of de opdracht groot of klein is doet er niet toe. De werkzaamheden worden altijd naar uw wens en verwachting uitgevoerd. Het is dan ook mogelijk om via onze dienst de prijzen voor ieder type tuinklus te vergelijken. Denk bijvoorbeeld aan een klus op het gebied van tuinonderhoud, tuinrenovatie, tuinaanleg of tuinontwerp. Hieronder lichten we de werkzaamheden toe:

Hovenier Leeuwarden – uw tuin onderhouden op een hoogwaardige manier

Hoveniers in Leeuwarden zijn in staat om uw tuin op een hoogwaardige manier te onderhouden. U zult met betrekking tot uw tuinonderhoud advies ontvangen en natuurlijk wordt uw tuinonderhoud op een kwalitatieve manier onderhouden. Ter inspiratie ziet u hieronder een overzicht van werkzaamheden die een hovenier uit Leeuwarden voor u kan uitvoeren:

 • Het schoonmaken van bijvoorbeeld uw terras, tuinmeubelen, tuinpaden en vijver
 • Bladeren, mos, onkruid en sneeuw verwijderen
 • Het onderhoud aan bijvoorbeeld uw terras, tuinmeubelen, tuinpaden, gazon, schutting, vijver, tuingereedschap, tuinverlichting, irrigatiesysteem en damwanden
 • Uw tuin bemesten, beregenen, schoffelen en harken
 • Bomen, overhangende takken, coniferen, planten, struiken en hagen snoeien
 • Het voorjaar klaar maken of bijvoorbeeld het winter klaar maken van uw tuin
 • Bijvoorbeeld plagen, insecten, ziekten en gladheid bestrijden

Wilt u uw tuin op een hoogwaardige manier laten onderhouden door een hovenier uit Leeuwarden? Via de onderstaande link kunt u de prijzen voor uw tuinklus vergelijken.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier Leeuwarden – uw tuin renoveren op een hoogwaardige manier

Een grondige verandering aan uw tuin brengt uw tuin opnieuw tot leven. Dat is dan ook de kracht van een tuinrenovatie. Wij werken samen met hoveniers in Leeuwarden die zich hebben gespecialiseerd in het renoveren van tuinen. Graag helpen zij dan ook bij het renoveren van uw tuin. Dat kan op verschillende manieren:

 • Het aanplanten, verplanten of verwijderen van een boom of bijvoorbeeld een coniferenhaag
 • Een boomstronk verwijderen en de vrijgekomen grond bestraten of bijvoorbeeld beplanten
 • Uw tuin laten ophogen
 • Het verlagen van uw tuin voor bijvoorbeeld een zitkuil of voor gewenste niveauverschillen
 • Installeren, vervangen of bijvoorbeeld het verwijderen van tuinverlichting
 • Uw kunt bijvoorbeeld een border, kunstgras, grasveld, muur, coniferen, schutting, tuinhek, tuinpoort, carport, veranda, pergola, overkapping, tuinhuisje, schuur, opberghok, houten vlonders, tuinpad, tuintegels, terras, grindpad, keien, sierbestrating, zwembad, jacuzzi, speeltoestel, zwemvijver, sauna, vijver, fontein, waterval of damwanden laten plaatsen, aanleggen, leggen, bouwen, vervangen of verwijderen.

Bent u op zoek naar een hovenier in Leeuwarden die uw tuin kan renoveren? Plaats uw klus via de onderstaande link en vergelijk de prijzen!

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier Leeuwarden – uw nieuwe tuin ontwerpen

Zonder een goed doordacht tuinontwerp geen goed aangelegde tuin. Het is een regel die in de praktijk altijd terug te zien is. Een tuinontwerp vormt dan ook de basis voor uw nieuwe tuin. Daarbij is het aan te raden om een hovenier in Leeuwarden in te huren die voor u een mooi tuinontwerp kan maken. Dat proces ziet er als volgt uit:

 • Een eerste kennismakingsgesprek waarbij uw huidige tuin wordt bekeken, u uw wensen kenbaar kunt maken en waarin u tuinadvies zult ontvangen
 • Aan de hand van de uitkomsten van het kennismakingsgesprek wordt er een voorlopig tuinontwerp gemaakt
 • Het voorlopige tuinontwerp zal met u besproken worden waarna eventuele aanpassingen doorgevoerd worden
 • Tot slot komt er een definitief tuinontwerp tot stand
 • Het is natuurlijk mogelijk om het tuinontwerp uit te laten breiden met bijvoorbeeld een beplantingsplan, een onderhoudsplan en / of een verlichtingsplan

Via Vergelijkhoveniers.nl komt u op een laagdrempelige manier in contact met hoveniers die voor u een prachtig mooi tuinontwerp kunnen maken tegen een zeer scherp tarief. Via de onderstaande link kunt u voor uw tuinontwerp de prijzen van hoveniers uit Leeuwarden vergelijken.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier Leeuwarden – uw nieuwe tuin aanleggen

U kunt een hovenier in Leeuwarden ook inhuren voor een compleet nieuwe tuinaanleg. Het aanleggen van een tuin duurt meestal tussen de enkele dagen en de twee weken. Hieronder ziet u de werkzaamheden die bij een tuinaanleg uitgevoerd worden:

 • Allereerst is het nodig om uw tuin leeg te halen waarbij al het tuinafval afgevoerd wordt
 • Indien nodig wordt uw tuin afgegraven
 • Uw tuin tuin wordt aangevuld met nieuw zand en tuinaarde
 • De hovenier zal uw tuin egaliseren
 • Tot slot zal de hovenier uw tuin aanleggen

Wilt u een mooie nieuwe tuin laten aanleggen door een hovenier in Leeuwarden? Plaats uw klus via de onderstaande link en vergelijk vrijblijvend de prijzen voor uw tuinaanleg!

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier omgeving Leeuwarden

Wij werken ook samen met hoveniers die niet in Leeuwarden zelf, maar in de omgeving van Leeuwarden gevestigd zijn. Ook deze hoveniers kunt u hier vergelijken. Dat is ideaal voor bijvoorbeeld een tuinklus in de omgeving van Leeuwarden. De hoveniers met wie wij in Leeuwarden samenwerken zijn gevestigd in onder andere Stiens, Minnertsga, Harlingen, Witmarsum, Makkum, Sneek, Easterwierrum, Grou, Garyp, Drachten, Ureterp, Gorredijk, Westereen, Broeksterwald, Wijnjewoude en Gorredijk.

Door onze samenwerking met deze hoveniers in de omgeving van Leeuwarden komt het totale werkgebied van Leeuwarden en omstreken uit op meer dan 35 hoveniers. De prijzen van die hoveniers kunt u via de onderstaande link vergelijken.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

4257 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

2103

Opdrachten geplaatst

1754

Opdrachten uitgevoerd

1072

Vakkundige hoveniers

Alleen hoveniers met een geldige kvk inschrijving kunnen zich inschrijven. Bovendien worden de hoveniers continue gemonitord en zijn de meeste hoveniers aangesloten bij keurmerk brancheorganisaties.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk hoveniers uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.