Hovenier Hoofddorp

Zoekt u een hovenier in Hoofddorp? Een allround hovenier of juist een specialistische hovenier? Via Vergelijkhoveniers.nl komt u op een snelle en laagdrempelige manier in contact met verschillende hoveniers in Hoofddorp. Wij werken in Hoofddorp samen met maar liefst 26 hoveniers. Voornamelijk hoveniers die zich richten op het aanleggen en onderhoud van tuinen in de breedste zin van het woord. Zo vindt u bij ons hoveniers voor het ontwerpen van uw nieuwe tuin, het aanleggen van een nieuwe tuin of het onderhouden van uw nieuwe tuin. Ook vindt u bij ons hoveniers voor specialistische tuinklussen. Denk daarbij aan het verzorgen van bomen (snoeien en het verwijderen van bomen), het aanleggen van bestrating, het plaatsen van een haag, schutting of andere tuinomheining, het plaatsen van een vijver of het bouwen van een tuinhuisje, veranda, carport en een mooie oprit.

Wilt u voor uw tuinklus snel en eenvoudig met een hovenier in Hoofddorp in contact komen en vrijblijvend de prijzen vergelijken? U kunt op de onderstaande link klikken en omschrijven wat uw wensen zijn.Wij brengen uw aanvraag vervolgens bij de hoveniers in Hoofddorp onder de aandacht. Zo kunt eenvoudig de prijzen vergelijken en vrijblijvend besluiten of u de klus wilt laten uitvoeren.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Een goedkope hovenier of een hovenier in het hogere segment van Hoofddorp

De ene opdrachtgever is de andere niet. Sommige opdrachtgevers zijn in Hoofddorp op zoek naar een goedkope hovenier terwijl de andere opdrachtgever op zoek is naar een hovenier die in het midden of in het hogere segment werkzaam is. In welke doelgroep u ook valt, wij brengen uw aanvraag altijd onder de aandacht bij de juiste hoveniers. Zo werken wij in Hoofddorp samen met goedkope hoveniers, maar ook hoveniers die in hogere segmenten actief zijn.

Geef in uw aanvraag altijd duidelijk aan waar u naar op zoek bent. Zo kunnen wij uw aanvraag bij de juiste hoveniers onder de aandacht brengen. In zowel het lagere als in het hogere segment zijn de prijsverschillen overigens aanzienlijk. De prijs tussen de verschillende hoveniers verschilt vaak tussen de 25% en de 40%. Via Vergelijkhoveniers kunt u dus flink wat kosten besparen.

Wilt u ook kosten besparen en bent u op zoek naar een hovenier in Hoofddorp? Plaats via de onderstaande link een aanvraag en ontvang de prijzen van de hoveniers in Hoofddorp. Vergelijk de prijzen en besluit vrijblijvend of u de klus wilt uitbesteden.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier omgeving Hoofddorp

Naast de 26 hoveniers waarmee wij in Hoofddorp veelvuldig samenwerken werken wij ook samen met hoveniers die in de regio en in de directe omgeving van Hoofddorp gevestigd zijn. Veel van die hoveniers zijn namelijk ook veelvuldig actief in Hoofddorp zelf. Zo werken wij samen met hoveniers in de omgeving van Hoofddorp die gevestigd zijn in bijvoorbeeld: Cruquius, Heemstede, Haarlem, Zandvoort, Santpoort-Noord, Vijfhuizen, Nieuw-Vennep, Leimuiderbrug, Lisserbroek, Hillegom, Zwaanshoek en Aalsmeer. Ook voor klussen in de omgeving van Hoofddorp kunt u via Vergelijkhoveniers dan ook op een eenvoudige manier met hoveniers in contact komen om de prijzen te vergelijken.

Zoekt u naar een hovenier in de omgeving van Hoofddorp voor een tuinklus in (de omgeving van) Hoofddorp? In dat geval is het aan te raden om via de onderstaande link uw wensen te omschrijven. Wij brengen uw aanvraag onder de aandacht bij de hoveniers in zowel de omgeving van Hoofddorp als in Hoofddorp zelf. U kunt vrijblijvend de prijzen vergelijken!

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier Hoofddorp werkzaamheden

Zoekt u een hovenier in Hoofddorp die voor u uw tuin kan onderhouden, renoveren, aanleggen of een mooi tuinontwerp kan maken? Hieronder ziet u een overzicht van de werkzaamheden die u door een hovenier in Hoofddorp kan laten uitvoeren.

Hovenier Hoofddorp – tuin onderhouden

 • Lichte onderhoudswerkzaamheden zoals een tuin schoonmaken, tuinpad of grindpad onderhouden, terras schoonmaken, tuin beregenen, mos verwijderen, onkruid verwijderen, bladeren verwijderen, tuin bemesten, tuin schoffelen, tuin harken, tuin voorjaarsbeurt geven, tuin najaarsbeurt geven, tuin sneeuwvrij maken, gladheid bestrijden, insecten, plagen en ziekten bestrijden, grasveld / gazon onderhouden, planten en struiken vervangen of verzorgen, tuinmeubelen en tuingereedschap onderhouden
 • Zware of gespecialiseerde werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het verzorgen van bomen en coniferen, vijveronderhoud, schuttingen en damwanden onderhouden, overhangende takken snoeien, tuinverlichting en irrigatiesysteem onderhouden
 • Onderhoudscontract opstellen zoals een jaarcontract of aan halfjaar contract

Wilt u uw tuin laten onderhouden door een hovenier in Hoofddorp en de prijzen vergelijken?

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier Hoofddorp – tuin renoveren 

 • Het bouwen, aanleggen, leggen, aanplanten, plaatsen, installeren of verwijderen van bijvoorbeeld een schutting, boom (kappen of vellen), boomstronk, muur, coniferen, tuinpad, grindpad, carport, keien, terras, houten vlonders, tegels, tuinbestrating, opberghok, pergola, veranda, overkapping, schuur, tuinhuisje, sauna, zwembad, zwemvijver, jacuzzi, speeltoestel, zitkuil, vijver, fontein, waterval, border, gazon, grasveld, graszoden, tuinverlichting of damwanden.
 • Het herindelen van uw tuin
 • Tuin ophogen of verlagen
 • Boom verplaatsen / verplanten

Wilt u uw tuin laten renoveren door een hovenier in Hoofddorp en de prijzen vergelijken?

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier Hoofddorp – tuin ontwerpen

 • Tuin advies
 • Tuin ontwerpen
 • Eventueel een beplantingsplan, onderhoudsplan en verlichtingsplan

Wilt u uw tuin laten ontwerpen door een hovenier in Hoofddorp en de prijzen vergelijken?

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier Hoofddorp – tuin aanleggen

 • Tuin leegruimen
 • Afvoeren oude tuinmaterialen
 • Grondverzet en graafwerkzaamheden
 • Drainage
 • Uw tuin indelen
 • Uw tuin egaliseren
 • De tuin aanleggen

Wilt u uw tuin laten aanleggen door een hovenier in Hoofddorp en de prijzen vergelijken?

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

4257 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

2103

Opdrachten geplaatst

1754

Opdrachten uitgevoerd

1072

Vakkundige hoveniers

Alleen hoveniers met een geldige kvk inschrijving kunnen zich inschrijven. Bovendien worden de hoveniers continue gemonitord en zijn de meeste hoveniers aangesloten bij keurmerk brancheorganisaties.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk hoveniers uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.