Hovenier Ede

Zoekt u een hovenier in Ede? Bij Vergelijkhoveniers.nl zit u helemaal goed. Wij werken samen met maar liefst 31 hoveniers die in de stad Ede gevestigd zijn. Dit zijn hoveniers die zich op het gebied van verschillende disciplines gespecialiseerd hebben. Zo werken wij samen met bedrijven die zich hebben toegespitst op het onderhouden van tuinen, het aanleggen van tuinen en het renoveren van tuinen. Daarbij werken wij samen met vijverspecialisten, specialisten op het gebied van overkappingen en specialisten op het gebied van groenverzorging. Door dit brede aanbod kunnen wij vrijwel iedere consument voorzien van meerdere aanbiedingen voor een specifieke tuinklus. Kortom, voor een hovenier in Ede zit u hier helemaal goed!

Zoekt u ook een hovenier in Ede? Plaats via de onderstaande link geheel vrijblijvend een aanvraag. Wij brengen u vervolgens in contact met meerdere hoveniers in Ede waarna u op een eenvoudige manier de prijzen kunt vergelijken.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier omgeving Ede

Natuurlijk kunnen wij u ook van dienst zijn indien u een hovenier in de omgeving van Ede zoekt. Heeft u bijvoorbeeld een tuinklus in Veenendaal, Lunteren, Barneveld, Kootwijkerbroek, Achterberg, Wekerom, Bennekom, Wageningen, Renkum, Rhenen, Randwijk, Maasbergen, Ederveen, Woudenberg, Doorn, Amerongen, Leersum, Elst, Opheusden, Kesteren, Oosterbeek, Otterlo, Renswoude, Scherpenzeel of een andere plaats in de buurt van Ede? Ook in dat geval kunnen wij u voorzien van meerdere aanbiedingen voor uw tuinklus. In de directe omgeving van Ede werken wij namelijk samen met verschillende hoveniers. Deze hoveniers zijn naast hun eigen woonplaats vrijwel altijd ook werkzaam in Ede zelf.

Zoekt u een hovenier in de omgeving van Ede? Plaats een aanvraag en vergelijk vrijblijvend de prijzen voor uw hoveniersklus.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier Ede tuinontwerp

Van de hoveniers met wie wij in Ede samenwerken zijn er een aantal ook gespecialiseerd in het maken van een tuinontwerp. De meest eenvoudige manier om met een hovenier in contact te komen die voor u een tuinontwerp kan maken is door een aanvraag in te dienen. Hierin geeft u aan wat uw wensen zijn. Nadat u de prijzen heeft vergeleken kunt u een eerste afspraak inplannen. Samen met de hovenier bespreekt u al uw wensen nogmaals en wordt er een eerste ontwerp gemaakt. Ook dat ontwerp zal tussen u en de hovenier besproken worden. Nadat u het ontwerp goedgekeurd heeft kan het definitieve ontwerp gemaakt worden. Het tuinontwerp bestaat uit de volgende werkzaamheden:

 • Tuinadvies uitbrengen
 • Tuinontwerp maken
 • Beplantingsplan (optioneel)
 • Verlichtingsplan (optioneel)
 • Onderhoudsplan (optioneel)

Zoekt u in Ede naar een hovenier die voor u een mooi tuinontwerp kan maken tegen een zeer scherp tarief? Klik op de onderstaande link om de prijzen van hoveniers in Ede te vergelijken.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier Ede tuinaanleg

Heeft u al een tuinontwerp en zoekt u een hovenier in Ede die voor u de tuinaanleg voor zijn rekening kan nemen? In Ede werken wij veel samen met allround hoveniers en hoveniers die zich hebben gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen. Wij brengen u dan ook graag in contact met hoveniers in Ede die voor u de tuinaanleg voor hun rekening kunnen nemen. Het maakt daarbij niet uit wat de moeilijkheidsgraad is. Inmiddels hebben vele voorgaande opdrachtgevers hun tuinaanleg via Vergelijkhoveniers.nl aan een hovenier in Ede uitbesteed. Het gaat daarbij om zeer complexe tuinen tot zeer simpele en basic tuinen die bestaan uit werkzaamheden zoals:

 • Het leeghalen van de tuin en het afvoeren van aarde, zand, tuingrond en oud tuinafval
 • Grondverzet en graafwerkzaamheden
 • Tuin indelen en ophogen
 • Drainage en irrigatiesysteem aanleggen
 • Tuin egaliseren
 • Uw tuin aanleggen

Wilt u op een eenvoudige manier in contact komen met een hovenier in Ede die voor u de tuinaanleg kan realiseren. Plaats uw aanvraag en vergelijk op een eenvoudige manier de prijzen.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier Ede tuinonderhoud

Uiteraard blijft het werk van een hovenier niet alleen beperkt tot het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Een groot deel van de werkzaamheden bestaat uit het uitvoeren van het tuinonderhoud. Vrijwel alle hoveniers in Ede bieden deze dienst dan ook aan. U kunt daarbij denken aan eenmalig tuinonderhoud. Bijvoorbeeld het winterklaar maken van de tuin of de tuin een lentebeurt geven. Veel opdrachtgevers kiezen er echter voor om hun tuin periodiek door een hovenier te laten onderhouden. Zo staat de tuin er het hele jaar mooi bij. Het tuinonderhoud bestaat uit werkzaamheden zoals:

 • Een onderhoudscontract opstellen
 • Algemene werkzaamheden (tuin bemesten, tuin beregenen, tuin schoonmaken, tuin schoffelen, tuin harken, mos verwijderen, onkruid verwijderen, bladeren verwijderen, tuin sneeuwvrij maken, gladheid bestrijden, tuinmeubelen en tuingereedschap onderhouden, tuin winter klaar maken, tuin voorjaar klaar maken, het snoeien of vervangen van bomen, overhangende takken, struiken, planten en coniferen)
 • Onderhouden van schuttingen, tuinverlichting, damwanden, vijver, grasveld / gazon, tuinpaden, irrigatiesysteem, grindpad
 • Het bestrijden van insecten, ziekten en plagen

Zoekt u een hovenier in Ede die het tuinonderhoud voor u kan uitvoeren? Plaats vrijblijvend een aanvraag en vergelijk de prijzen van hoveniers in Ede voor uw tuinonderhoud.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier Ede tuin renoveren

Zoekt u een hovenier in Ede om uw tuin te renoveren? Ook in dat geval kunnen wij van Vergelijkhoveniers.nl u van dienst zijn. Bij een tuinrenovatie kunt u denken aan een grote verandering in uw tuin. Bijvoorbeeld:

 • Herindelen tuin
 • Zand, grond en tuinaarde aanleveren en tuin ophogen
 • Tuinaarde, zand en grond afvoeren en tuin verlagen
 • Het bouwen, plaatsen, installeren aanleggen, aanplanten of verwijderen van een schutting, coniferen, muur, boom (kappen of vellen), boomstronk, pergola, carport, veranda, overkapping, tuinhuisje, schuur, opberghok, terras, tuinpad, grindpad, houten vlonders, tuinbestrating, tuintegels, keien, zitkuil, jacuzzi, zwembad, zwemvijver, speeltoestel, sauna, vijver, fontein, waterval, border, gazon, kunstgras, damwanden of tuinverlichting
 • Het verplaatsen of verplanten van een boom

Wilt u uw tuin laten renoveren door een hovenier in Ede en de prijzen vergelijken?

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

4257 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

2103

Opdrachten geplaatst

1754

Opdrachten uitgevoerd

1072

Vakkundige hoveniers

Alleen hoveniers met een geldige kvk inschrijving kunnen zich inschrijven. Bovendien worden de hoveniers continue gemonitord en zijn de meeste hoveniers aangesloten bij keurmerk brancheorganisaties.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk hoveniers uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.