Hovenier Dordrecht

Hovenier Dordrecht? Welkom bij Vergelijkhoveniers.nl. De specialist voor het vergelijken van de prijzen van hoveniers in Dordrecht. Hier vergelijkt u de prijzen van minimaal 31 hoveniers om zo tot de beste prijs voor uw tuinklus te komen. Dordrecht telt namelijk relatief veel hoveniers en gelukkig werken wij samen met veruit de meeste van die hoveniers. Door het brede aanbod aan hoveniers in Dordrecht kunt u voor ieder type tuinklus bij ons de prijzen vergelijken. Denk daarbij aan een tuinrenovatie, uw tuinonderhoud, een nieuwe tuin aanleggen of een mooi tuinontwerp. Natuurlijk is het ook mogelijk om de prijzen voor een specialistische tuinklus te vergelijken. Daarbij kan gedacht worden aan het plaatsen van een schutting, bestrating of het verzorgen van uw bomen.

Wij van Vergelijkhoveniers.nl houden het maar al te graag simpel. Daarom hoeft u maar één keer een aanvraag in te dienen. Na het indienen van uw aanvraag wordt uw aanvraag automatisch onder de aandacht gebracht bij hoveniers in Dordrecht. U ontvangt vervolgens de prijzen die u vrijblijvend kunt vergelijken. Het vergelijken van de prijzen heeft als bijkomstig voordeel dat u flink op de kosten kunt besparen. Kortom, zoekt u een hovenier in Dordrecht? Vergelijk via de onderstaande link de prijzen en vind de beste prijs!

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hoveniers regio Dordrecht

Hoveniers in de regio van Dordrecht zijn er volop te vinden. Wij werken veelal samen met die hoveniers. Voor een tuinklus in Dordrecht of in de regio van Dordrecht zijn er dan ook meer dan voldoende hoveniers te vinden. Zo werken wij samen met hoveniers in bijvoorbeeld Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Werkendam, Almkerk, Hank, Geertruidenberg, Made, Zevenbergen, Heerjansdam, Barendrecht en Ridderkerk. Door dit brede netwerk aan hoveniers zijn alle specialisaties hier onder één dak te vinden. Dat is natuurlijk wel zo prettig.

Zoekt u een hovenier in de regio van Dordrecht en wilt u vrijblijvend de prijzen voor uw tuinklus vergelijken? Via de onderstaande link kunt u een aanvraag indienen. U ontvangt na het indienen van uw aanvraag de prijzen van hoveniers uit de regio van Dordrecht.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Goedkope hovenier Dordrecht

Een echt goedkope hovenier vindt u via Vergelijkhoveniers.nl. Het is niet uitzonderlijk dat opdrachtgevers hier een goedkope tot een zeer goedkope hovenier voor een klus in Dordrecht vinden. Daarbij is het belangrijk om te weten dat u via onze gratis vergelijkdienst al snel tot 40% op de totale kosten kunt besparen. Zo’n percentage is natuurlijk niet niks. Een tuinklus uitbesteden kan duur zijn, maar gelukkig hoeft dat niet het geval te zijn. Probeer het zelf en dien een aanvraag in. U zult snel zien dat u flink op de kosten kunt besparen door via onze vergelijktool een vergelijking in te dienen.

Kortom, zoekt u een goedkope hovenier in Dordrecht, wilt u tot 40% kunnen besparen en wilt u vrijblijvend de prijzen vergelijken? Maak gebruik van de onderstaande link.

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Werkzaamheden hovenier Dordrecht

Hovenier Dordrecht – tuinontwerp 

Wanneer u een nieuwe tuin wilt laten aanleggen dan heeft u waarschijnlijk al leuke ideeën voor uw tuin. Die ideeën uitwerken zodat een hovenier daarmee uw tuin kan aanleggen is een ander verhaal. Een tuin ontwerpen is dan ook een klus die veel opdrachtgevers uitbesteden. Gelukkig kunt u in Dordrecht een hovenier inhuren voor het laten maken van een tuinontwerp. Die werkzaamheden bestaan uit:

 • Tuinadvies
 • Een voorlopig tuinontwerp en een definitief tuinontwerp
 • Eventueel een beplantingsplan, verlichtingsplan of onderhoudsplan

Wilt u uw tuin laten ontwerpen door een hovenier in Dordrecht en de prijzen vergelijken?

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier Dordrecht – tuin aanleggen

Na het definitieve tuinontwerp kan het aanleggen van de tuin van start. Ook daarvoor kunt u een hovenier in Dordrecht inhuren. Het proces van een tuin aanleggen begint bij het verrichten van voorbereidende werkzaamheden. Het is daarbij mogelijk om deze voorbereidende werkzaamheden deels zelf uit te voeren. Zo kunt u bijvoorbeeld kosten besparen. De werkzaamheden die onder het aanleggen van een tuin vallen zijn bijvoorbeeld:

 • Uw tuin leeghalen en het afvoeren van het tuinvuil
 • Eventuele graafwerkzaamheden, het zand en de tuinaarde vernieuwen
 • Uw tuin egaliseren en vervolgens uw tuin aanleggen

Wilt u uw tuin laten aanleggen door een hovenier in Dordrecht en de prijzen vergelijken?

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier Dordrecht – tuin renoveren

Uw kunt ook uw tuin renoveren en daarvoor een hovenier in Dordrecht inhuren. Het renoveren van een tuin is een goedkopere manier dan een nieuwe tuin aanleggen. Door uw tuin te renoveren krijgt uw tuin een nieuwe uitstraling en een fijnere sfeer. Er zijn natuurlijk heel veel manieren om een tuin te renoveren. Hieronder leest u welke werkzaamheden er onder het renoveren van een tuin vallen.

Algemeen

 • Uw tuin ophogen of verlagen

Tuinbestrating

 • Het leggen, verwijderen of vervangen van bijvoorbeeld een nieuw terras, sierbestrating, een grindpad, een oprit, een tuinpad, houten vlonders, keien of tuintegels

Tuinomheining

 • Het bouwen, plaatsen, vervangen aanplanten of verwijderen van bijvoorbeeld een muur, tuinhek, schutting of coniferen

Bomen en groen

 • Het aanplanten, vervangen, verplaatsen of het verwijderen van bijvoorbeeld een boom, struiken, planten, boomstronken of coniferen

Overkappingen en opbergmogelijkheden 

 • Het bouwen, plaatsen of verwijderen van bijvoorbeeld een pergoala, varanda, overkapping, carport, tuinhuisje, schuur of opberghok.

Ontspanning en sfeer

 • Het aanleggen, plaatsen of verwijderen van bijvoorbeeld tuinverlichting, een jacuzzi, zwembad, zwemvijver, fontein, waterval, sauna, speeltoestel of zitkuil

Wilt u uw tuin laten renoveren door een hovenier in Dordrecht en de prijzen vergelijken?

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

Hovenier Dordrecht – tuin onderhouden

Wilt u een hovenier in Dordrecht inhuren voor het onderhoud aan uw tuin? U kunt uw tuin eenmalig laten onderhouden of periodiek met behulp van een onderhoudscontract. Hieronder leest u welke werkzaamheden daaronder vallen.

Lichte tuinonderhoudswerkzaamheden

 • Uw tuin schoonmaken: bladeren verwijderen, sneeuw verwijderen, mos verwijderen, onkruid verwijderen, terras schoonmaken, tuinpaden schoonmaken, schoffelen en harken
 • Het bemesten van uw tuin, uw tuin beregenen, het snoeien van planten en struiken, uw grasveld onderhouden, grindpad aanvullen
 • Uw tuin een voorjaarsbeurt of najaarsbeurt geven
 • Het bestrijden van plagen, ziekten en insecten

Complexe of zware tuinonderhoudswerkzaamheden

 • Bomen snoeien, coniferen snoeien, overhangende takken snoeien, tuinverlichting en irrigatiesysteem onderhouden, tuinmeubelen en tuingereedschap onderhouden, vijveronderhoud, schuttingonderhoud, het onderhoud aan uw damwanden, carport onderhouden

Wilt u uw tuin laten onderhouden door een hovenier in Dordrecht en de prijzen vergelijken?

Klik hier om de prijzen te vergelijken!

4257 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

2103

Opdrachten geplaatst

1754

Opdrachten uitgevoerd

1072

Vakkundige hoveniers

Alleen hoveniers met een geldige kvk inschrijving kunnen zich inschrijven. Bovendien worden de hoveniers continue gemonitord en zijn de meeste hoveniers aangesloten bij keurmerk brancheorganisaties.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk hoveniers uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.