1. Plaats gratis uw klus

In het aanvraagformulier omschrijft u wat uw wensen zijn. Alle soorten klussen die met tuinen te maken hebben zijn mogelijk. Zowel grote als kleine klussen. Vermeld zoveel mogelijk informatie, zodat u nauwkeurige voorstellen ontvangt.

Tip: het is geen enkel probleem wanneer u bepaalde informatie nog niet kunt aanleveren. In het contact met de hoveniers kunt u altijd extra informatie aanvullen.

2. Hoveniers reageren

Op basis van uw opdracht selecteert het systeem de hoveniers uit uw regio die naadloos op uw wensen aansluiten. De hoveniers reageren vervolgens met een vrijblijvend voorstel. Hierover ontvangt u per email een bericht.

U ontvangt de voorstellen binnen 3 tot 24 uur

3. Vergelijk de hoveniers

Zodra de eerste voorstellen binnenkomen begint u met het vergelijken van de hoveniers en hun voorstel. Vergelijk bijvoorbeeld op basis van prijs, maar ook de inhoudelijke reactie van de hovenier en recente klantervaringen. Op die manier krijgt u een goed beeld van het bedrijf en de uitvoering van de klus.

4. Kies vrijblijvend

Na het vergelijken besluit u vrijblijvend om de klus door een hovenier uit te laten voeren.

Hoe komt u in contact met een hovenier?
Heeft u een hovenier gevonden die aan uw verwachtingen en wensen voldoet, dan kunt u via de e-mail of per telefoon in contact komen en verdere afspraken maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

4257 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

2103

Opdrachten geplaatst

1754

Opdrachten uitgevoerd

1072

Vakkundige hoveniers

Alleen hoveniers met een geldige kvk inschrijving kunnen zich inschrijven. Bovendien worden de hoveniers continue gemonitord en zijn de meeste hoveniers aangesloten bij keurmerk brancheorganisaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk hoveniers uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.