Disclaimer

Hieronder vindt u onze disclaimer.

Inhoud

De informatie die wij op deze website verstrekken is met onze grootste zorg samengesteld, afkomstig vanuit bronnen die wij als betrouwbaar achten. Wij kunnen echter niet instaan voor de juistheid en de betrouwbaarheid van die informatie.

De gepresenteerde informatie is indicatief en kunnen wij op ieder moment en zonder enige vorm van aankondiging wijzigen.

Aansprakelijkheid

De diensten van deze website zijn vrij en gratis te gebruiken. Aan de verstrekte informatie op en de werking van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Zo kunnen wij ook niet garanderen dat deze website geheel foutloos is en altijd ononderbroken zal functioneren. Dat is echter wel ons streven. Wij aanvaarden geen enkele vorm van aansprakelijkheid.

Verantwoordelijkheid

De verstrekte informatie mag enkel en uitsluitend door de afnemer zelf gebruikt worden. De afnemer van de verstrekte informatie is degene die verantwoordelijk is voor de keuze en het gebruik van de verstrekte informatie.

Het is voor de afnemer niet toegestaan om de informatie te bewerken, zonder toestemming te verspreiden, over te dragen derden of te verveelvoudigen. Het is de afnemer verplicht om de aanwijzingen van VergelijkHoveniers omtrent het gebruik van de informatie en onze dienst op te volgen.

Er bestaat geen overnemingsvrijheid ten aanzien van de inhoud van deze website; alle auteursrechten die in artikel 15 van de auteurswet beschreven staan worden voorbehouden. Tevens is het Nederlands recht van toepassing.

4257 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

2103

Opdrachten geplaatst

1754

Opdrachten uitgevoerd

1072

Vakkundige hoveniers

Alleen hoveniers met een geldige kvk inschrijving kunnen zich inschrijven. Bovendien worden de hoveniers continue gemonitord en zijn de meeste hoveniers aangesloten bij keurmerk brancheorganisaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk hoveniers uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.